Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Bărbatul ARS la Uzina Mecanică din Cugir a fost transferat la un spital din Capitală: Arsuri pe o suprafață ce acoperă aproximativ 60% din corp

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bărbatul ARS la Uzina Mecanică din Cugir a fost transferat la un spital din Capitală: Arsuri pe o suprafață ce acoperă aproximativ 60% din corp

Bărbatul care a fost rănit în urma unui accident de muncă la Uzina Mecanică din Cugir, în cursul zilei de luni, 21 august 2023, a fost transferat de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș la o unitate spitalicească din București.

Această informație a fost transmisă pentru ziarulunirea.ro, la solicitarea redacției, de către reprezentanții spitalului din Târgu Mureș. Potrivit acestora, bărbatul a fost transferat în Capitală chiar în ziua producerii accidentului.

Conform surselor ziarulunirea.ro, o persoană ar fi fost expusă în cursul zilei de luni unor substanțe chimice, rezultând în arsuri pe o suprafață ce acoperă aproximativ 60% din suprafața corpului său.

CITEȘTE ȘI: O persoană a suferit un ACCIDENT de MUNCĂ la Cugir, în timpul vizitei ministrului Economiei

După primele indicii, individul afectat este un bărbat în vârstă de 55 de ani, cu numele N.M, provenind din comuna Balomir, situată în județul Alba.

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Alba, în timp ce desfășura operațiuni tehnice, bărbatul a suferit arsuri multiple.

Pe lângă aceasta, SMURD Cugir a fost apelat pentru a oferi asistență medicală de urgență la fața locului, în contextul unui incident în cadrul unei entități economice din Cugir.

Echipa medicală a intervenit pentru a acorda primul ajutor unei persoane de gen masculin, care a prezentat arsuri de gradul I și II la nivelul membrelor superioare și inferioare, precum și la nivelul abdomenului.

Pacientul a fost transferat la CPU Cugir, iar pentru evacuare s-a făcut apel la serviciile elicopterului SMURD.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea