Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bărbat din Vadu Moților, cercetat de către polițiști pentru tăierea ilegală a peste 60 de arbori. Prejudiciul creat se ridică la aproximativ 2.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliția cercetează un bărbat din comuna Vadu Moților, care ar fi tăiat 62 de arbori dintr-o pădure care aparține primăriei. Prejudiciul de 1.980 de lei a fost recuperat și predat ocolului silvic.

Un barbat din comuna Vadu Moților este cercetat de polițiști după ce ar fi tăiat 62 de arbori din pădurea ce aparține primăriei. Întreaga cantitate de material lemnos a fost recuperată.

La data de 18 noiembrie 2020, polițiștii Postului de Poliție Vadu Moților l-au identificat pe un bărbat din comună, ca persoană bănuită de săvârșirea infracțiunii de tăiere ilegală de arbori, faptă prin care ar fi fost cauzat un prejudiciu de 1980 lei.

Se pare că bărbatul ar fi tăiat, fără drept, din locul numit ”Dealu Frumos”, aparținând Primăriei Vadu Moților, un număr de 62 de arbori, de esență fag, cu un volum de 10 metri cubi.

Materialul lemnos a fost recuperat și predat în custodia unui ocol silvic.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 27-28 aprilie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea