Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bărbat din Mihalț, reținut de poliție, după ce a amenințat și agresat o femeie din Sântimbru, în curtea locuinței

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos l-au reţinut pe un bărbat din Mihalţ, după ce acesta ar fi pătruns, fără drept, în curtea unei femei din comun Sântimbru, ar fi amenințat-o şi ar fi agresat-o.

La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 02.00, poliţia a fost sesizată, prin 112, de către în femeie de 50 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la locuinţa sa din localitatea Coşlariu, un bărbat de 38 de ani, din comuna Mihalţ, ar fi pătruns, fără drept , în locuinţa sa şi, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, legate de o datorie, ar fi ameninţat-o şi ar fi agresat-o.

Ulterior, bărbatul ar fi încercat să-l agreseze şi pe un bărbat de 40 de ani, din localitatea Coşlariu, pe care victima îl chemase în ajutor.

Poliţiştii au întocmit, faţă de agresor, dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunilor de  lovire sau alte violențe, violare de domiciliu şi amenințare şi au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea