Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Mihalț ”premiat” de polițiști cu un dosar penal – A fost prins cu alcoolemie și fără permis de conducere, la volanul tractorului

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

T.S.G., de 35 de ani, din comuna Mihalţ, a fost oprit de polițiști, în timp ce conducea un tractor, duminică seara, pe DJ 107 B.

Bărbatul emana miros de alcool, astfel că a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,44 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În plus, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule iar tractorul pe care l-a condus nu este înmatriculat sau înregistrat în circulaţie.

Faţă de T.S.G., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi conducere sub influenţa alcoolului.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat, căzut cu bicicleta, aflat în stop cardio-respirator, în localitatea Boz. Intervine un echipaj SMURD

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbat, căzut cu bicicleta, aflat în stop cardio-respirator, în localitatea Boz. Intervine un echipaj SMURD Echipajul SMURD din cadrul Sectiei de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aprox. 50 ani, cazut cu bicicleta, inconstient. La sosirea echipajului medical la locul producerii evenimentului, pacientul se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea