Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bărbat de 61 de ani din Teiuș, „lovit” de aburii alcoolului, și-a amenințat soția: S-a ales cu dosar penal și ordin de protecție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 61 de ani din Teiuș s-a ales cu dosar penal și ordin de protecție provizoriu, după ce, pe fondul consumului de alcool, și-ar fi amenințat soția.

Polițiștii din Teiuș au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-ar fi amenințat, cu acte de violență, soția. Bărbatul s-a ales cu dosar penal, pentru violență în familie.

La data de 15 mai 2021, în orei 21.00, polițiștii din Teiuș au fost sesizați cu privire a faptul că o femeie din oraș ar fi amenințată, cu acte de violență, de către soț.

Polițiștii deplasați la fața locului au constat faptul că, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu avute cu soția sa, bărbatul, în vârstă de 61 de ani, ar fi amenințat-o pe soția sa.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbat, polițiștii au emis un ordin de protecție, pe o perioada de 5 zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea