Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Autostrada Orăștie – Sibiu: Centura ocolitoare a Sebeşului se deschide pentru trafic săptămâna viitoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit unei adrese sosite la Primăria municipiului Sebeş, în atenţia Prefecturii Alba şi primăriilor din Sebeş, Vinţu de Jos, Câlnic, Cut, Şpring, Săliştea şi Pianu, prefectul Gheorghe Feneşer, primarul Alexandru Dăncilă şi edilii comunelor amintite sunt informaţi că în perioada 16 – 20 decembrie va avea loc recepţia la terminarea lucrărilor pentru loturile 1 şi 2 şi deschiderea traficului pentru lotul 4 al Autostrăzii Orăştie – Sibiu.

Potrivit documentului, lotul 1 este cuprins între km 0 şi km 24 + 110, lotul 2 – de la km 24 + 110 până la km 43 + 855, iar lotul 4 – de la km 85 + 965 până la km 82 + 070. Primarii şi prefectul Gheorghe Feneşer sunt invitaţi la o întâlnire care va avea loc în această perioadă, în cadrul căreia va fi prezentat proiectul, fiind subliniate avantajele pe care execuţia autostrăzii le aduce comunităţii locale în special, dar şi şoferilor care tranzitează zona. Data, ora şi locul întâlnirii vor fi stabilite în zilele următoare.

Potrivit primarului municipiului Sebeş, Alexandru Dăncilă, “comunitatea din Sebeş are de suferit din pricina traficului infernal şi aşteaptă cu nerăbdare inaugurarea autostrăzii. În acest sens, vineri, 20 decembrie, este programată o manifestare derulată sub egida “Sebeşul scapă de maşini”, în cadrul căreia locuitorii oraşului îşi vor exprima satisfacţia inaugurării noii căi rutiere.

Aşa cum se ştie, oraşul e tranzitat zilnic de aproape 40.000 de maşini. Din pricina traficului, şoferii pierd uneori mai bine de o oră pentru a traversa localitatea. Mutarea circulaţiei pe centura ocolitoare, parte a autostrăzii, înseamnă timp câştigat pentru şoferi, dar şi linişte şi mai puţină poluare pentru locuitorii oraşului”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Urmările codului galben de furtună în Alba: Gospodărie din Micești, inundată după ploaia de miercuri după-masa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Urmările codului galben de furtună în Alba: Gospodărie din Micești, inundată după ploaia de miercuri după-masa O gospodărie din cartierul Micești, din Alba Iulia, a fost inundată ca urmare a ploii abundente de miercuri după-masa. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială pentru evacuarea apei dintr-un subsol și curte de pe strada Drăgășani, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea