Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Autorii mai multor furturi auto comise în Alba și Hunedoara, arestați preventiv pentru 30 de zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Joi 24 septembrie, suspecții B.R.G. (18 ani) şi M.R.V. (27 ani) bănuiți de furtul mai multor autoturisme în scop de folosinţă au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă. Deoarece nu a fost prins poliţiştii au propus arestarea preventivă în lipsă şi a lui A.N. (28 ani) cel de-al treilea bărbat implicat în activităţile infracţionale.

“Propunerea poliţiştilor a fost însuşită şi promovată de procurori judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, care a dispus arestarea preventivă a celor trei persoane, pentru o perioadă de 30 zile”, se precizează într-un comunicat remis presei de IPJ Alba.

Informaţii de background:

Potrivit IPJ Alba, “în data de 23 septembrie 2015, orele 07.00, Politia oraşului Cugir a fost sesizată de către un bărbat din localitate, despre faptul că în noaptea de 22 spre 23 septembrie 2015, din parcare, i-a fost sustras autoturismul proprietate, în valoare de 5.000 lei.

La scurt timp după sesizare, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale au identificat autoturismul abandonat în şantul de pe marginea DN 7, la intersecţia cu localitatea Balomirul de Câmp, care prezenta avarii la nivelul aripii spate stânga.

Continuând investigaţiile poliţiştii au reuşit identificarea a trei persoane de 18, 27 şi 28 de ani, din Cugir, bănuite de comiterea furtului în scop de folosinţă.

Din cercetările efectuate până în prezent reiese că cele trei persoane sunt implicate în alte trei infracţiuni de furt de auto în scop de folosinţă, fapte săvârşite în luna septembrie 2015 pe raza localităţilor Vinţu de Jos, judeţul Alba şi localitatea Aurel Vlaicu din judeţul Hunedoara.

La data de 23 septembrie 2015, poliţiştii au luat faţă de B.R.G. (18 ani) şi M.R.V. (27 ani) măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, aceştia fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Alba.

A.N. (28 ani) nu a fost găsit la domiciliu, poliţiştii continuând activităţile specifice pentru prinderea şi luarea faţă de acesta a măsurilor legale care se impun.” (BT)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sâmbăta ALBĂ din Săptămâna LUMINATĂ. Credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru a se împărtăşi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Sâmbăta ALBĂ din Săptămâna LUMINATĂ. Credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru a se împărtăşi Potrivit credinţei populare, în aceste zile, de la Înviere și până la Duminica Tomei, Raiul este deschis. Sâmbăta Luminată, zi cu mare însemnătate pentru creştinii ortodocşi. În Sâmbăta Luminată credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea