Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Autobuzele elctrice vor începe să circule la Alba Iulia: Vineri, transport GRATUIT pe liniile 103 și 104

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Începând de vineri, 21 aprilie, cele 12 autobuze electrice vor fi puse în circulație la Alba Iulia, pe liniile 103 și 104 din municipiu.

Totodată, vineri, transportul călătorilor pe cele două trasee va fi gratuit.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Reamintim că operatorul de transport public a preluat joi, 13 aprilie, cele 12 autobuze electrice aflate în proprietatea primăriei!

”Chiar dacă predarea acestora a fost făcută mai târziu decât ne-am fi dorit, atât noi cât și albaiulienii care folosesc transportul în comun, ne bucurăm că operatorul a reușit să instaleze stațiile de încărcare, pentru ca aceste autobuze nepoluante, achiziționate de către primărie, să poată circula, înlocuindu-le pe cele uzate fizic și moral. Saptamana viitoare, aceste 12 autobuze se vor alătura, pe străzile orașului, primului autobuz electric aflat deja în circulație.

Albaiulienii merită un transport în comun modern, accesibil, sigur și rapid, iar pentru a satisface aceste nevoi, primăria a mai semnat contractele de finanțare pentru încă patru proiecte prin care vor fi achiziționate autobuze și microbuze electrice, stații de așteptare inteligente și sisteme de ticketing moderne. Toate acestea, împreună cu benzile dedicate autobuzelor de pe proiectele de mobilitate urbană, aflate deja în execuție, sper că vor încuraja utilizarea la scară cât mai largă a transportului public, pentru ca noi toți să trăim într-un oraș mai puțin poluat”, a transmis Gabriel Pleșa în urmă cu câteva zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șansele candidaților la Primăria Alba Iulia la casele de pariuri: Cum au fost cotați pretendenții de către bookies

Bogdan Ilea

Publicat

în

Șansele candidaților la Primăria Alba Iulia la casele de pariuri: Cum au fost cotați pretendenții de către bookies Unele case de pariuri din România și-au introdus în portofoliu secțiunea „Politică”, în care împătimiții jocurilor de noroc pot paria pe șansele de câștig ale candidaților la alegerile europarlamentare și locale din 9 iunie, municipiul Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea