Au recidivat: Tinerele cercetate de polițiștii din Alba Iulia după ce au ”țepuit” mai mulți bărbați dornici de partide de sex, au comis-o din nou – au golit portofelul unui alt ”client”

Paul Voicu - Primar 2020

Poliţiştii din Alba Iulia au reţinut două tinere care sunt bănite de comiterea unei infracțiuni de furt. Femeile au mai fost reţinute în 29 iulie a.c., alături de o altă tânără, pentru că ar fi furat diverse sume de bani unor bărbaţi, cărora le-ar fi promis favoruri sexuale.

femeie arestataLa data de 05.08.2015, poliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia, le-au reţinut pe S.C.B., de 24 de ani, din Alba Iulia şi pe I.D.A., de 25 de ani, din Zlatna, care sunt bănuite de furtul sumei de 570 de lei, de la un bărbat pe care l-au abordat în autogara din municipiu şi căruia i-au promis favoruri sexuale.

ELIT

Se pare că, după ce l-au condus pe bărbat într-o locaţie din Alba Iulia, cele două tinere au profitat de neatenţia lui şi i-au sustras din portmoneu toţi banii ce-i avea asupra sa.

Dosarul penal întocmit pe numele celor două femei, pentru furt calificat, a fost reunit la dosarul în care sunt cercetate faptele de furt comise de ele, în perioada august 2014 – iulie 2015.

Mihail David - 2020

CITEȘTE ȘI: Trei prostituate impostoare din Alba reținute de polițiști. Ademeneau bărbații dornici de sex în grup și le furau banii

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

În cursul zilei de azi, 06.08.2015, S.C.B. şi I.D.A. vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Informaţii de background:

La data de 29 iulie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de S.C.B., de 24 de ani, din Alba Iulia, V.A.E., de 30 de ani, din Blaj şi I.D.A., de 25 de ani, din Zlatna, care sunt bănuite de comiterea, în perioada august 2014 – iulie 2015, a 4 furturi în dauna unor bărbaţi.

Se pare că, cele 3 tinere, fie împreună, fie individual, acostau bărbaţi, în locuri publice din municipiul Alba Iulia şi le propuneau să se deplaseze împreună, în diverse locaţii, pentru a întreţine relaţii sexuale. În aceste împrejurări şi profitând de neatenţia victimelor, femeile sustrăgeau sumele de bani ce le aveau asupra lor.

Prejudiciul total, reclamat în cele 4 furturi este de 7.700 de lei.

Poliţiştii au reuşit să documenteze activitatea celor 3 femei în cele 4 cazuri sesizate, dintre care unul în luna august 2014, iar alte 3 în lunile iunie şi iulie 2015.

Pe numele bănuitelor au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt şi furt calificat, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracţionale.

Totodată, poliţiştii au luat faţă de ele, măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore. (Z.U.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...