Trei prostituate impostoare din Alba reținute de polițiști. Ademeneau bărbații dornici de sex în grup și le furau banii

Poliţiştii din Alba Iulia au reţinut 3 femei ce sunt bănuite de comiterea a 4 furturi, fapte comise asupra unor bărbaţi cărora le-ar fi promis favoruri sexuale. Prejudiciile reclamate de către persoanele păgubite se ridică la peste 7.000 de lei.

Cazurile investigate de polițiști în cazul celor trei femei privesc infracțini de furt calificat. Practic, cei care s-au prezentat și au sesizat Poliția sunt câțiva dintre clienții „înșelați” ai prostituatelor impostoare.

Se presupune că numărul „victimelor” este mult mai mare, însă puțini au avut curajul să se expună sesizînd organele de anchetă.

Interesant este faptul că vârsta celor dornici de sex în trei pe bani variază de la 30 plus până la 70 plus.

Se ia în calcul și posibilitatea ca femeile să fi desfășurat și activități de prostituție, însă până în prezent nu există dovezi în acest sens. Se pare că un client satisfăcut, nu se gândește să sesize polițiștii cu privire la fapta sa sau a prostituatelor.

CITEȘTE ȘI: Bărbat din Alba Iulia dornic de sex în trei, sedus și lăsat fără bani de către două femei din Blaj şi Zlatna

 

prostituate-465x390Potrivit IPJ Alba, “la data de 29 iulie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de S.C.B., de 24 de ani, din Alba Iulia, V.A.E., de 30 de ani, din Blaj şi I.D.A., de 25 de ani, din Zlatna, care sunt bănuite de comiterea, în perioada august 2014 – iulie 2015, a 4 furturi în dauna unor bărbaţi.

 

Se pare că, cele 3 tinere, fie împreună, fie individual, acostau bărbaţi, în locuri publice din municipiul Alba Iulia şi le propuneau să se deplaseze împreună, în diverse locaţii, pentru a întreţine relaţii sexuale. În aceste împrejurări şi profitând de neatenţia victimelor, femeile sustrăgeau sumele de bani ce le aveau asupra lor.

 

Prejudiciul total, reclamat în cele 4 furturi este de 7.700 de lei.

 

Poliţiştii au reuşit să documenteze activitatea celor 3 femei în cele 4 cazuri sesizate, dintre care unul în luna august 2014, iar alte 3 în lunile iunie şi iulie 2015.

 

Pe numele bănuitelor au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt şi furt calificat, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracţionale.

 

Totodată, poliţiştii au luat faţă de ele, măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 30 iulie 2015, să le prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.”

B.P.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...