Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Au început lucrările la secția de gastroenterologie și la stomatologia Spitalului din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lucrările de modernizare la secția de gastroenterologie și la stomatologia Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia au început luni, iar investițiile, care se vor ridica la circa 2.153.000 de lei, vor fi suportate de Consiliul Județean Alba.

Managerul Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia, ec. Nicoleta Coșarcă, a spus, luni, în cadrul unei conferințe de presă, că ”astăzi s-a dat ordinul de începere a lucrărilor la secția de gastroenterologie și la stomatologia” Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia.

Investiția pentru secția de gastroenterologie se va ridica la circa 1.953.000 de lei, iar termenul de finalizare a lucrărilor este de șase luni.

”Să putem începe lucrările la secția de gastroenterologie a trebuit să facem o grămadă de permutări. Secția de oftalmologie a coborât la urologie, secția de nefrologie s-a dus în oftalmologie, iar secția de gastroenterologie și-a redus activitatea (…) Au necesitat niște eforturi foarte mari pentru că trebuie să asiguri circuite, specificul secției, etc.”, a spus Coșarcă.

Stomatologia Spitalului din Alba Iulia, ce va funcționa în cadrul Unității de Primiri Urgențe, va fi finalizată în două luni, iar investiția se va ridica la 200.000 de lei.

”În două luni de zile vom avea în sfârșit o stomatologie modernă, o stomatologie care să deservească atât Unitatea de Primiri Urgențe cât și alți pacienți care vor să ni se adreseze. Va fi o dotare modernă, vom asigura personal non-stop, materiale de bună calitate. Încercăm să facem ceva cu totul nou din această componentă a Unității de Primiri Urgențe în așa fel încât să nu tratăm numai persoanele care vin noaptea sau după-amiaza pentru că nu au unde să meargă”, a spus Coșarcă.

După ce în ultimii ani mai bine de jumătate dintre secțiile spitalului au fost reabilitate, Nicoleta Coșarcă a afirmat că speră ca până în 2017 lucrările de modernizare să fie finalizate și la restul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea