Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Atelier de tâmplărie în flăcări la Sebeşel

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un incendiu a izbucnit luni, în jurul orei 11.00, la acoperişul unui atelier de tâmplărie de pe strada Morii, din localitatea Sebeşel, comuna Săsciori.

Pompierii militari ai Gărzii de intervenţie Sebeş, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Săsciori,  au intervenit şi au oprit extinderea flăcărilor, cu ajutorul a două autospeciale. Ca urmare a incendiului au ars acoperişul atelierului pe o suprafaţă de aproximativ 10 mp şi tavanul din placaj pe o suprafaţă de circa 50 mp. Pagubele produse se ridică la aproximativ 2.000 de lei, iar bunurile salvate au fost estimate la 200.000 lei.

Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă, ca şi în majoritatea cazurilor înregistrate în ultima perioadă, un sistem de încălzire defect şi care cel mai probabil nu respecta legislaţia în vigoare, privitoare la normele de prevenire şi stingere a incendiilor.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea