Ziarul Unirea

Atac la adresa PSD, în urma respingerii unei propuneri în Comisia juridică. Florin Roman solicită abrogarea “legii care aduce moartea”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Florin Roman, deputat PNL: PSD ține în continuare ușile deschise pentru criminali, violatori și tâlhari

PSD a decis să refuze abrogarea recursului compensatoriu solicitat de PNL, în această sesiune extraordinară, respingând prin vot în Comisia juridică, propunerea noastră. La un singur vot diferență, PSD a impus amânarea dezbaterii parlamentare, pentru a-i scăpa pe corupții lor.

Prin această decizie, PSD ține ușa deschisă tâlharilor, criminalilor și violatorilor, care profită de orice zi pentru a beneficia de cele 6 zile bonus pentru eliberare condiționată, făcute cadou de PSD. Decizia PSD de a nu renunța la recursul compensatoriu înseamnă că peste 20.000 de infractori, eliberați timpuriu, pot zburda liber pe stradă.

ELIT

Amânarea abrogării înseamnă ca noi deținuți periculoși se pot elibera zilnic și pot produce noi drame, tâlhării ca cea de la Alba Iulia sau crima de la Mediaș. Aproape 1300 de deținuți din cei eliberați au fost rearestati. În condițiile actuale, criminalul de la Caracal, Gheorghe Dincă, nu face mai mult de 8 ani de închisoare.

Solicităm PSD și premierului Viorica Dancilă, care a declarat “război” împotriva criminalilor, violatorilor, tâlharilor și pedofililor, doar la televizor, să accepte discutarea de urgență a proiectului și abrogarea “legii care aduce moartea”. PNL a propus o serie de măsuri legislative alternative, cum este cea referitoare la folosirea brățărilor electronice, construcția de noi penitenciare, însă toate aceste măsuri au fost ascunse în sertarele din parlament.

Solicităm PSD să se decidă dacă este de partea cetățenilor sau a doar de partea infractorilor? Măcar în ceasul al 12-lea!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Eu 28 august 2019 at 5:28

Alo,kamarad roman?Abrogam legea care aduce moartea si o abrogam si pe aia care aduce alta moarte,adica emigranti,da?Emigranti pe care verner i-a primit,sa n-o supere pe matusa merkel.Vrem presedinte,nu marioneta.

Comentariile sunt oprite