Rămâi conectat

Sport

Astăzi, ora 18.00, CSM Bucureşti – Volei Alba Blaj *Trupa din „Mica Romă”, la o victorie de semifinale!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj - Dinamo cupa106La adăpostul victoriei clare din primul meci (3-0 în Sala „Timotei Cipariu”), trupa din „Mica Romă” dispută astăzi al doilea joc din play-off-ul Diviziei A1 la volei feminin, în deplasare, la Dobroeşti, cu CSM Bucureşti. Conducând cu 1-0, Volei Alba Blaj se află la un singur succes de o performanţă extraordinară: calificarea, la numai 3 ani de la înfiinţare, în semifinalele întrecerii naţionale. Blăjencele lui Branko Gajic au în faţă o echipă participantă în sferturile de finală ale Cupei Challenge (eliminată de formaţia germană Aurubis Hamburg), ce încearcă să-şi salveze sezonul. „Trebuie să fim atenţi, pentru că ne aşteaptă un joc cu mult mai dificil decât pe teren propriu. E nevoie să evoluăm la potenţialul maxim, din aproape în aproape, să luptăm punct cu punct, set cu set şi dacă e posibil să rezolvăm calificarea încă de miercuri, ar fi o postură avantajoasă pentru noi”, a declarat antrenorul Branko Gajic.

Va fi o încleştare dramatică, întrucât gazdele vor fi eliminate în cazul unui eşec rezultând o stagiune dezamăgitoare, în vreme ce conjudeţenele au la îndemână oportunitatea să tranşeze calificarea încă din al doilea duel. În eventualitatea unei înfrângeri a oaspetelor, partida decisivă este programată duminică, 16 martie, la Blaj. Rivale încă din campionatul precedent, când CSM Bucureşti a eliminat Blajul tot în play-off (pe atunci Katija Medved şi Roxana Ivanof activau la CSM), combatantele au şansa să întâlnească Dinamo în semifinale. „Conducem în acest moment, avem şansa noastră şi sper să ne-o fructificăm, să câştigăm şi să ne calificăm în «careul de aşi»”, a admis preşedintele Sergiu Ştefănescu. În acest moment, scorul disputelor directe este egal, 4-4, fiecare dintre echipă fructificându-şi atuul meciurilor de acasă, atât în ediţia anterioară, cât şi în play-off, dar şi în sezonul regulat încheiat de Volei Alba Blaj pe locul trei şi de CSM Bucureşti pe poziţia a 6-a.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în Europa League! În turul doi preliminar, duel cu NK Rijeka

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara s-a calificat în turul al doilea al Europa League, după manșa secundă a duelului cu Paksi FC (Ungaria), o calificare istorică pentru „corbii albaștri”. Gruparea de lângă furnale intră in istoria fotbalului românesc fiind prima echipă din eșalonul secund care reușește o calificare în competițiile continentale! Iar în turul următor pe hunedoreni îi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea