Rămâi conectat

Curier Județean

ASTĂZI: Expoziţia de pictură „Armonia Culorilor” realizată de Rodica Pungea, la Galeriile de Artă din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Rodica Pungea01Luni, 2 iunie, de la ora 18.00, la Galeriile de Artă din Alba Iulia va avea loc expoziţia de pictură „Armonia Culorilor” realizată de Rodica Pungea, membru al Uniunii Artiştilor Plastici.

Rodica Pungea s-a născut la 21 februarie 1957, la Drauţ, judeţul Arad. A absolvit Liceul Teoretic din Ineu, judeţul Arad, şcoala postliceală la Oradea şi şcoala Populară de Arte, secţia pictură. Prima expoziţie a avut-o în anul 1983, iar de atunci şi până în prezent a participat la expoziţii de grup şi personale, internaţionale şi tabere de creaţie, printre care amintim Expoziţie INTER-ART la Muzeul Literaturii Române Bucureşti, Expoziţia internaţională „Primăvara artelor vizuale” Rabat (Maroc 2009) sau Expoziţia internaţională Mail Art Alba Iulia 2011. A câştigat locul I în judeţul Arad (1983), Locul II faza Naţională (1984) şi Distincţie INTER-ART (2001-2009), Tabăra de creaţie ediţia a IV-a Costineşti 2011.

Expoziţia va fi prezentată de prof. dr. Traian Mârza şi va fi deschisă între 2 şi 15 iunie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | Parada portului popular la ”Fiii Satului Oarda” 2024: Cântec, joc și voie bună la holde

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parada portului popular la ”Fiii Satului Oarda” 2024: Cântec, joc și voie bună la holde Fiii Satului Oarda, ediția a II-a, a continuat în prima parte a zilei de duminică cu proiecția filmului ”Baladă din Munții Apuseni”, (bazat pe cântecele prof. Ioan Bocșa) și expoziția de  fotografie Oarda interbelică/ Expoziție album foto Bătrânii satului Oarda […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea