Asociația ,,Raul Cosmin pentru persoane cu dizabilități” invită voluntarii la Ateliere creative gratuite pentru adulți

Începând cu data de 14 noiembrie, a.c, în fiecare joi, între orele 15.00 -18.00, Asociația ,,Raul Cosmin pentru persoane cu dizabilități” v-a desfășura așa cum se practică de 5 ani, ateliere creative gratuite pentru adulții cu dizabilități.

Potrivit președintei asociației, Rodica Cristina Catrinescu, organizația a fost atestată ca și întreprindere socială în cadrul căreia vor fi angajate persoane cu Autism sindromul ,,Down” sau alte dizabilități iar obiectul de activitate este artizanatul.

ELIT

,,Am fi bucuroși dacă a-ți veni în ajutorul nostru cu idei de obiecte pe care să le creăm în cadrul atelierelor și care v-ar plăcea să le aveți de Crăciun în casele d-vostră. În cadrul atelierelor și chiar a întreprinderii pot participa ca și voluntari ori ce persoană care dorește să ne ajute în realizarea de obiecte și să ne fie partener în acest proiect”, a precizat Rodica Catrinescu .

Astfel, orice persoană creativă care dorește să-și pună îndemânarea la această încercare este aștptată în fiecare joi începând din luna noiembrie și până pe 12 decembrie (între orele 15.oo -18.00) la sediul asociației din Alba Iulia -str.Iașilor nr. 99.

Obiectele astfel realizate vor fi valorificate în preajma Crăciunului, pentru a asigura salariile personalului angajat cu dezabilități.

Participarea tuturor persoanelor la acest proiect este sub formă de voluntariat. De menționat că atelierul va fi coordonat de psiholog Daniel Vișan și președinta asociației, Rodica Cristina Catrinescu. Înscrierile se fac la tel. 0766.669.332.

(C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...