Rămâi conectat

Politică Administrație

Aproape 10% dintre albaiulieni au votat până la ora 11.00. Se înregistrează o prezență mai scăzută în mediul rural

Bogdan Presecan

Publicat

în

Datele neoficiale, înregistrate de partidele politice prin reprezentanții săi în secțiile de votare, arătau o prezență la vot în municipiul Alba Iulia, de 9,25%, la ora 11.00.

Este interesant de menționat faptul că cifrele centralizate până la ora 12.00 pentru județul Alba arătau o prezență mai scăzută la referendum în mediul rural decât în cel urban.

O explicație ar putea fi și faptul că slujba religioasă de duminică nu se încheie decât după ora 12.00 iar mulți dintre alegătorii de la sat se prezintă la vot după ce iasă de la biserică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

23-27 iulie 2024: Circulație restricționată pe strada Alcala De Henares din Alba Iulia pentru efectuarea de lucrări la drum

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-27 iulie 2024: Circulație restricționată pe strada Alcala De Henares din Alba Iulia pentru efectuarea de lucrări la drum Circulația rutieră este restricționată în perioada 23-27 iulie 2024 pe strada Alcala De Henares din Alba Iulia pentru efectuarea de lucrări, a anunțat marți Primăria Alba Iulia. Citește și: Nu au fost simple promisiuni electorale. Primăria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea