Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Aproape 10% dintre albaiulieni au votat până la ora 11.00. Se înregistrează o prezență mai scăzută în mediul rural

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Datele neoficiale, înregistrate de partidele politice prin reprezentanții săi în secțiile de votare, arătau o prezență la vot în municipiul Alba Iulia, de 9,25%, la ora 11.00.

Este interesant de menționat faptul că cifrele centralizate până la ora 12.00 pentru județul Alba arătau o prezență mai scăzută la referendum în mediul rural decât în cel urban.

O explicație ar putea fi și faptul că slujba religioasă de duminică nu se încheie decât după ora 12.00 iar mulți dintre alegătorii de la sat se prezintă la vot după ce iasă de la biserică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea