Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

APEL UMANITAR: O fetiță din Alba, diagnosticată cu 3 boli, are nevoie de ajutor financiar pentru a merge la o clinică în Barcelona

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

APEL UMANITAR: O fetiță din Alba, diagnosticată cu 3 boli, are nevoie de ajutor financiar pentru a merge la o clinică în Barcelona

Emma, o fetiță din comuna Ciugud, Alba are nevoie urgent de ajutor financiar pentru a ajunge la o clinică în Barcelona, pentru investigații medicale. Fetița a fost diagnosticată cu 3 boli: encefalita autoimună sero-negativă, epilesie cu crize focale rezistente la tratament și sindrom cushing latrogen.

Mama Emmei a postat pe rețeaua de socializare Facebook un mesaj emoționant prin care cere ajutorul oamenilor cu suflet mare, deoarece costurile pentru a ajunge în Spania sunt peste puterile familiei.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Mesajul postat de mama Emmei și informații utile pentru cei care vor să îi ajute:

”Dragi prieteni,
Nu v-as fi cerut niciodată ajutorul daca nu ar fi fost vorba despre sănătatea îngerașului nostru iubit.

Probabil unii dintre voi știți deja ca suntem in spital, încă de la începutul lui Septembrie, cu o pauza de 2-4 săptămâni. Emma e puternica, e o adevarata luptătoare care încă canta si zâmbește si in plus adora sa faca puzzle chiar daca crizele de epilepsie pe care le face cu sutele pe zi ii întrerupe activitatea, nu se da bătută, ceea ce pe noi ne tine pe linia de plutire.

Ultimele luni ne-au destabilizat atat psihic cat si financiar iar sistemul românesc medical, si aici ma refer strict la sistem pe mine personal m-a dezamăgit, pentru ca atat medicilor care au fost 200% implicati cat si asistentelor care i-au facut viata Emmei mai ușoară in spital le suntem profund recunoscătoare! Si va mulțumim din suflet, daca ajungeți sa parcurgeți aceste rânduri.

Dar din păcate dupa lungi investigații si tratamente de cate ori pare ca este bine, o luam de la capăt. In prezent Emma are 4 antiepileptice, plus diazepam si cortizon, însă nu renunțam.

Am gasit o clinica in Barcelona, San Juan de Deu, care ne așteaptă pentru mai multe investigații, însă costurile sunt mult peste puterile noastre in momentul de fata.

De asta îndrăznesc sa va cer ajutorul

Diagnosticele lui Emmei sunt:
-Encefalita autoimună sero-negativă
-Epilesie cu crize focale rezistente la tratament
-Sindrom cushing latrogen

Contact:
-Mama: Cristina: 0733699544
-Tata: Ducu: 0745402621

Metode prin care se poate dona:

-Lei: RO26BTRLRONCRT0294183602
-Euro: RO03BTRLEURCRT0294183601

Beneficiar: Puiu Ioana Cristina
Numele banci: Banca Transilvania
-Bt pay: 0733699544
-Revolut Lei: RO85BREL0005515106960100
-Revolut Euro: LT323250080604876648”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

PROGRAMUL AlbaFest® 2024, cel mai așteptat eveniment din Cetatea Alba Carolina: Roată panoramică uriașă, super hituri, spectacol grandios de reconstituire militară antică și multe surprize pentru copii

Ziarul Unirea

Publicat

în

PROGRAMUL AlbaFest® 2024, cel mai așteptat eveniment din Cetatea Alba Carolina: Roată panoramică uriașă, super hituri, spectacol grandios de reconstituire militară antică și multe surprize pentru copii AlbaFest® 2024, cel mai așteptat și aclamat dintre toate evenimentele ce au loc, în fiecare an, în Cetatea Alba Carolina și-a definitivat programul și e gata să-și primească, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea