Rămâi conectat

Actualitate

APEL la donare de sânge, pentru directorul Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia. Nicușor Marcu se luptă cu o boală grea

Publicat

în

APEL la donare de sânge, pentru directorul Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia. Nicușor Marcu se luptă cu o boală grea

Nicușor Marcu, directorul Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia, se luptă în acest moment cu o boală gravă și are nevoie de sânge, de la donatori.

În acest sens, un apel la donare a fost lansat în mediul online, iar doritorii sunt așteptați cât mai repede posibil.

„Persoane apropiate domnului profesor Nicușor Marcu, apelează la ajutorul celor care îl cunosc și nu numai, pentru a-l ajută să lupte cu o boală grea.

Electrica Furnizare Discount

Ne rugăm pentru dumneavoastră domnule profesor.

Multă sănătate!!!

Cel mai probabil, este de ajutor donarea, indiferent de grupă, doar să specificați pentru Nicușor Marcu, chiar și de la alte centre din țară.”, se arată scris într-o postare, publicată în mediul online.

Publicitate

Actualitate

Când vor da elevii tezele pe semestrul I: Ce spune ministrul Educației

Publicat

în

În cele două săptămâni de prelungire a Semestrului I în anul viitor calendaristic, în luna ianuarie 2022, perioada 3-14 ianuarie, se vor da tezele, a anunțat Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației.

Ministrul Educației a explicat că vacanța de două săptămâni a fost o decizie de compromis deoarece pentru elevii din mediul rural, cursurile online nu se pot desfășura în condiții optime din cauza conexiunii deficitare la internet.

„Depinde de modul în care fiecare dintre noi înțelegem importanța diminuării mobilității. Nu există o interdicție de a ieși din casă si a te duce la mall dar orice părinte responsabil nu-și lasă copilul să meargă la mall. Respectarea regulilor, înțelegerea faptului că această vacanță suplimentară a fost un compromis pe care l-am făcut cu inima strânsă, dar dintre variantele rele a fost ce a mai puțin rea variantă.

Electrica Furnizare Discount

Varianta școlii online ne-ar fi văduvit de posibilitatea prezenței fizice în viitor. Predarea online generează pierderi. Accentueaza inechitatea. Cei care critică sunt părinții care au copilul în București și n-au probleme de conectivitate. Așadar în România sunt 3 milioane de copii, iar 1 milion sunt în mediu rural și nu au viteza de internet care să asigure conexiune video.”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

Sursa: g4media.ro romaniatv.net

Citește mai mult

Actualitate

Record de vaccinări în ultimele 24 de ore: A fost depășit pragul de 6.000.000 de persoane vaccinate cu schemă completă

Publicat

în

Record de vaccinări în ultimele 24 de ore: A fost depășit pragul de 6.000.000 de persoane vaccinate cu schemă completă

Peste 150.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, conform statisticii realizate de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19. Dintre acestea,110.033 au fost imunizate cu prima doză.

150.639 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore. În total 6.621.326 de persoane au fost imunizate de la începutul campaniei cu o doză, iar 6.041.920 dintre acestea au schema completă de vaccinare. De asemenea, 759.661 de persoane au făcut și doza a treia.

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 anunță că, potrivit datelor furnizate de Institutul Național de Sănătate Publică, prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor, marți, la ora 17.00, numărul total de doze administrate de vaccin împotriva COVID-19 (începând cu data de 27 decembrie 2020) a ajuns la 12.129.295.

Electrica Furnizare Discount

Au fost utilizate 9.184.514 de doze Pfizer BioNTech, 799.298 de doze Moderna, 851.868 de doze AstraZeneca și 1.293.615 de doze Johnson&Johnson.

Citește mai mult

Actualitate

Asigurările auto au ajuns să fie plătite și în rate: Tarifele, de 3 ori mai mari la unele companii

Publicat

în

Asigurările auto au ajuns să fie plătite și în rate: Tarifele, de 3 ori mai mari la unele companii

Asigurările obligatorii auto s-au scumpit atât de mult încât unele firme de asigurări oferă posibilitatea ca acestea să fie plătite în rate. Tarifele s-au dublat și chiar s-au triplat în unele cazuri după ce un jucător important de pe piață a intrat în faliment.

Există patru companii care încheie polițe RCA cu posibilitatea de plată în rate.

Strategia a apărut după ce City Insurance, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața asigurărilor, a dat faliment, iar celelalte societăți au crescut prețurile simțitor.

Electrica Furnizare Discount

Oferta de plată în rate este valabilă însă doar pentru cei care își fac contract pe o perioadă de un an.

Concret, o societate de asigurări își ia un avans din acea primă anuală și după 4 luni își încasează și restul.

Există și companii care iau și la 6 luni această sumă.

După scumpirea RCA, borkerii le recomandă celor care își fac polițe de asigurare să facă polițe cu decontare directă.

Asta înseamnă că, dacă aveți daună, spre exemplu, cu un alt asigurat la City Insurance, nu mai sunteți nevoiți să așteptați să vă recuperați banii de la acea firmă, ci puteți să îi recuperați de la firma cu care ați încheiat noul contract.

O poliță RCA cu decontare directă costă acum cu 200 de lei mai mult, dar acum există posibilitatea plății de la 4 până la 6 rate.

Sursa: dcbusiness.ro

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare