Anunț de ultimă oră de la ministrul Sănătății: ”Toți bucureștenii vor fi testați pentru Covid-19. Mergem din ușă în ușă”

Paul Voicu - Primar 2020

Victor Costache, Ministrul Sănătății, a declarat că întreaga populație din Capitală va fi testată pentru coronavirus. În acest sens, Victor Costache a precizat că echipele medicale vor merge din ușă în ușă pentru a îi testa pe bucureșteni.

”Am avizat un parteneriat și un program care va demara rapid. Vrem să se testeze toată populația Bucureștiului printr-o serie de echipe care vor merge door to door (din ușă în ușă- n.red.), după modelul Coreei de Sud. Este foarte important să facem milioane de teste.

ELIT

Până la sfârșitul săptămânii, vom avea încă 200.000 de teste. Am pornit cu un singur centru de testare în ianuarie și acum avem cel puțin 20 și vrem să avem 1-2 la nivel județean”, a declarat ministrul Sănătății, Victor Costache.

Ministrul Victor Costache a adăugat că pacienții diagnosticați cu COVID-19 vor fi tratați în spitale exclusiv dedidate combaterii epidemiei de coronavirus.

Mihail David - 2020

Sursa: stirpesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...