Rămâi conectat

Actualitate

Angajat din Primăria Sibiu, reținut într-un dosar din mandatul lui Iohannis. Suspiciuni de corupție și abuz în serviciu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Procurorii DNA au reținut-o miercuri pe Felicia Baba, șefa serviciului Gospodărire din Primăria Sibiu, ea fiind suspectată de corupţie şi abuz în serviciu. 

dna1Felicia Baba a condus Direcția Tehnică din cadrul Primăriei Sibiu în prima parte a acestui an, din postura de director interimar. Din mai, Felicia Baba a ocupat funcția de șef al Serviciului Gospodărire și Protecția Mediului, post ocupat în urma unui concurs.

Descinderea DNA la Primăria Sibiu a avut loc cu doar două zile înainte ca ploieștenii de la Coral Impex SRL să demareze o nouă acțiune de deratizare și dezinsecție în municipiul Sibiu. Firma SC Coral Impex SRL este ”abonată” la contractele pentru deratizare și dezinsecție în municipiul Sibiu din 2011, de când Primăria era condusă de Klaus Iohannis.

Citește și VIDEO: Reacția edilului Mircea Hava, la scurt timp de la percheziția DNA la Primăria Alba Iulia

Astfel, potrivit informațiilor publicate de primărie, cei de la Coral Impex SRL au fost plătiți pentru dezinsecție și deratizare în tot municipiul cu 104.000 de lei în 2011, cu 70.000 de lei în 2013 și cu 140.000 de lei, anul acesta (sumele sunt fără TVA). Un contract similar a fost semnat și pentru anul 2014, dar valoarea acestuia (apropiată de celelalte sume) nu a fost publicată de administrația locală. Toate aceste contracte au fost încheiate prin cumpărare directă.

Citește și UPDATE: Percheziții la Primăria Alba Iulia și la primării din alte 5 județe – Sunt verificate contractele încheiate cu o firmă de dezinsecție

Potrivit contractelor încheiate de Primăria Sibiu cu cei de la Coral Impex, aceștia din urmă erau obligate, anual, să efectueze acțiunea de dezinsecție și deratizare de două ori pe an. În acest an, prima acțiune a avut loc în iulie, iar cea de-a doua este programată în perioada 9 – 12 octombrie.

Stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea