Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Angajare fără concurs, prin transfer, pe salariu baban, la CJ Alba: Ce condiții trebuie îndeplinite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Angajare fără concurs, prin transfer, pe salariu baban, la CJ Alba: Ce condiții trebuie îndeplinite

Consiliul Județean Alba, anunță ocuparea, prin transfer la cerere a funcției publice de execuție vacante de consilier, clasa I, gradul profesional asistent, la Serviciul Mediu – Compartimentul Sistem de management integrat al deșeurilor din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Alba.

Transferul este de obicei o modalitate prin care se eludează prevederile legii care spune că angajările sunt blocate. De asemenea prin transfer se restrânge substanțial numărul potențial de persoane care pot accede la respectiva funcție.

Condiții specifice de ocupare prevăzute în fișa postului:

-studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă: Domeniul fundamental (DFI) – Științe inginerești;
-vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice minimum 1 ani. Durata normală a timpului de lucru este de 8h/zi, respectiv 40h/săptămână.

Funcționarii publici interesați vor depune la Biroul resurse umane, în termen de 20 de zile de la data afișării anunțului, respectiv în perioada 8 septembrie – 28 septembrie 2022, inclusiv, ora 16.00, următoarele documente:

  • cererea de transfer;
  • curiculum vitae;
  • copia actului de identitate;
  • copiile diplomelor de studii, certificatelor și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări;
  • copia carnetului de muncă sau după caz, o adeverință care să ateste vechimea în muncă și, după caz, în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice;
  • o adeverință eliberată de instituția angajatoare care să ateste calitatea de angajat și funcția pe care o ocupă în prezent.

Rezultatele selecției dosarelor de înscriere se vor afișa cu mențiunea «admis» sau «respins», însoțită de motivul respingerii dosarului, la locul desfășurării concursului și pe pagina de internet www.judetul-alba.ro/anunturi, în maximum 5 zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor.

În data de 10 octombrie 2022, ora 10.00 la sediul Consiliului Județean Alba se va organiza un interviu cu funcționarii publici admiși.

Criteriile de evaluare în cadrul interviului sunt:

  • abilitățile de comunicare;
  • capacitatea de analiză și sinteză;
  • abilitățile impuse de funcție;
  • motivația candidatului;
  • comportamentul în situațiile de criză.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea