Rămâi conectat

Curier Județean

Amenzi de peste 120.000 de lei și 22 de permise de conducere reținute, săptămâna trecută, de polițiștii rutieri din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 04-07 martie 2019, poliţiştii rutieri din cadrul I.P.J Alba în colaborare cu efectivele de ordine publică cu atribuții pe linia poliției rutiere, au organizat, pe raza judeţului Alba, o acţiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.

Au fost aplicate 822 de sancţiuni contravenţionale, din care 240 pentru viteza excesiva, 6 pentru depășire neregulamentara, 11 pentru neacordare de prioritate pietoni, 141 pentru indisciplina pietoni, iar restul pentru alte abateri rutiere.

Polițiștii au aplicat şi o sancțiune conform prevederilor HG nr. 69/2012 privind legalitatea transporturilor si 11 sancţiuni conform prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul in regim taxi.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 121190 lei.

În cadrul aceste acţiuni, la nivelul județului Alba, poliţiştii au reţinut 22 de permise de conducere şi au retras 4 certificate de înmatriculare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea