Ziarul Unirea

Alina Nicoleta Ghica, preşedintele CSM, la şedinţa de bilanţ a Curţii de Apel Alba Iulia

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Alina Nicoleta Ghica, preşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, va fi prezentă miercuri la Alba Iulia. Ea va participa la şedinţa de bilanţ a Curţii de Apel Alba Iulia, bilanţ ce va fi prezentat în cadrul Adunării Generale a judecătorilor organizată la sediul instanţei albaiuliene, cu participarea judecătorilor din circumscripţia Curţii de Apel.

Alina Nicoleta Ghica, în vârstă de 36 de ani, de profesie judecător, a fost aleasă în funcţia de preşedinte al CSM la începutul acestui an după ce mandatul fostului preşedinte Horaţius Dumbravă a expirat în 7 ianuarie 2012.

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

De ude-i asta de loc ? 21 februarie 2012 at 11:11

Cred ca Ghica aceasta e moldoveana ca aia buna cu pleata de cal pe nume Pivniceru …Oare are experienta in ceva ?

Mihai 22 februarie 2012 at 14:57

Are, sigur ca da, in a cheltui diurna , a chefui cu justitiarii din Alba Iulia, dupa sedinta de bilant.Se va incheia un proces verbal in care va mentiona ca toate cauzele judecate de Curtea de Apel Alba au fost solutionate conform Codului Civil sau Penal, ca judecatorii si-au motivat conform legii sentintele, deci totul este :CAT SE POATE DE LEGHAL, SI DE LIMPEDE” precum tulburelul.Astfel se incheie munca in teren a dnei judecator Alina Nicoleta Ghica.Se trage dna. judecator din vita nobila?Este urmasa a printului Ghica?Daca da, trebuie tratata cu toate onorurile, indiferent de cata pregatire are. Nu de alta, dar Alteta Sa onoreaza Curtea de Apel Alba,si la dreapta judecata nu i-a fost prezentat nici un „MOS ION ROATA „iar la lectia cu „OCAUA LUI CUZA ” a fost la croitoreasa sa-si innoiasca garderoba, sau sa ia lectii de dans de societate.

Comentariile sunt oprite