Rămâi conectat

Curier Județean

Alege viața: Peste 920 de amenzi aplicate și 35 de permise reținute de polițiștii din Alba, în perioada 4-10 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Alege viața: Peste 920 de amenzi aplicate și 35 de permise reținute de polițiștii din Alba, în perioada 4-10 iulie

Poliţiştii din judeţul Alba au aplicat peste 920 de amenzi şi au reţinut 35 de permise de conducere, în cadrul unei acţiuni de creştere a siguranţei rutiere care s-a desfăşurat în săptămâna precedentă.

În perioada 04 – 10 iulie 2022, poliţiştii rutieri din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică cu atribuții pe linia poliției rutiere, au desfăşurat o acţiune ce a avut ca scop creşterea siguranței rutiere şi combaterea infracţiunilor şi contravențiilor comise de către participanţii la traficul rutier.

Au fost constatate şi sancţionat 929 de abateri de natură contravenţională, din care 402 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 5 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind traficul rutier.

Au fost reţinute 35 de permise de conducere, retrase 39 de certificate de înmatriculare şi au fost constatate 29 de infracţiuni din care 21 la regimul rutier.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident între două mașini la intersecția autostrăzii A10 cu A1: Intervin pompierii din Sebeș

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident între două mașini la intersecția autostrăzii A10 cu A1: Intervin pompierii din Sebeș Un accident s-a produs în jurul orei 20:30, 21 aprilie, între două autoturisme, la nodul rutier, intersecția autostrăzii A10 cu A1, sensul de mers Sebeș – Sibiu. Potrivit ISU Alba, secția de pompieri Sebeș intervine pentru asigurarea masurilor specifice la un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea