Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Alcoolizați la volan: 4 șoferi au fost depistați de polițiști fiind sub influența alcoolului la volan, pe străzile din ALBA. 2 dintre ei au fost reținuți 

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alcoolizați la volan: 4 șoferi au fost depistați de polițiști fiind sub influența alcoolului la volan, pe străzile din ALBA. 2 dintre ei au fost reținuți

La data de 10 noiembrie 2023, în jurul orei 15.45, polițiștii rutieri din Alba Iulia au intervenit pe strada Măceșului din Alba Iulia unde a fost sesizată producerea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că un bărbat de 49 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, ar fi pierdut controlul asupra acestuia și ar fi întrat în coliziune cu gardul unui imobil.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul condus de bărbat nu era înmatriculat în circulație.

Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore, iau ulterior a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care a dispus, față de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar.

La data de 10 noiembrie 2023, în jurul orei 20.40, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că un autoturism se deplasează haotic, pe raza comunei Vințu de Jos.

Polițiștii au identificat autoturismul în trafic și au efectuat semnal regulamentar de oprire, folosind semnalele acustice și luminoase, însă conducătorul autoturismului și-a continuat deplasarea, fiind urmărit pe o distanță de aproximativ un kilometru.

Conducătorul acestuia a oprit în apropierea intersecției străzii Sibișeni cu DN 7, iar la volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 35 de ani, din Cugir.

În urma testării acestuia, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului și a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, iar la data de 11 noiembrie 2023 a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 10 noiembrie 2023, în jurul orei 16.45, polițiștii rutieri din Alba Iulia au intervenit pe strada Arnsberg din Alba Iulia unde a fost semnalată producerea unui accident rutier, soldat cu pagube materiale.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că un bărbat de 76 de ani, din municipiul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, ar fi efectuat o manevră de mers înapoi, fără să se asigure și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism parcat.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 12 noiembrie 2023, în jurul orei 05.15, polițiștii de ordine publică din Alba Iulia au depistat un bărbat de 34 de ani, din județul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism, pe B-dul Încoronării din Alba Iulia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Srilankezii din România sărbătoresc Anul Nou pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. Muzică și mâncare tradițională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Srilankezii din România sărbătoresc Anul Nou pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. Muzică și mâncare tradițională Noul An srilankez este sărbătorit de comunitatea de srilankezi din România pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. La eveniment sunt prezenți sute de cetățeni din țara asiatică, care muncesc în România. Muncitorii din Sri Lanka au început […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea