Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Albaiulianul Dorin Șerdean preia pachetul majoritar de acțiuni la clubul de fotbal Dinamo: Pablo Cortacero nu a trimis cele cinci milioane de euro

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulianul Dorin Șerdean preia pachetul majoritar de acțiuni la clubul de fotbal Dinamo: Pablo Cortacero nu a trimis cele cinci milioane de euro

Dorin Șerdean l-a determinat pe Pablo Cortacero să-i cedeze acțiunile și va deveni administratorul firmei Lotus. Astfel, primul devine acționar majoritar, cu 72 la sută din procente, al societății SC Dinamo 1948 SA.

Șerdean, ca primă măsură, îl va îndepărta pe Iuliu Mureșan, actualul administrator special al formației roș-albe. Scenariul se poate întâmpla dacă va convoca Adunarea Generală a Acționarilor, conform Playsport.

Fostul președinte al lui Dinamo va înregistra la Registrul Comerțului modificarea statutului.

Înțelegerea dintre Dorin Șerdean și Pablo Cortacero era, potrivit sursei citate: dacă spaniolul nu trimitea cinci milioane de euro în contul lui Dinamo până la finalul lui februarie, de la data de 1 martie acțiunile sunt la Șerdean.

Cei din Peluza Cătălin Hîldan anunțau ce pun la cale Șerdean și Cortacero. Iată mesajul integral, postat pe facebook, al PCH:

„Acum, când toată lumea e atentă la ce se întâmplă dincolo de Nistru, băieții veseli încearcă o manevră la Dinamo. De luni de zile, personajul rozaliu din Alba Iulia caută să valorifice acțiunile deținute de ”spanioli”. Urmează un moment important pentru ei. Se pregătește o tranzacție în care sunt implicați oameni care au încercat să lase impresia că vor binele clubului. Momentul e la fel de important pentru noi, pentru că așa vom afla cine i-a inventat pe spanioli și i-a hrănit atâta timp”.

Șerdean dorește să convoace Adunarea Generală a Acționarilor, prin înștiințarea administratorului judiciar RTZ Parners SPRL, și să-l îndepărteze pe administratorul special al „câinilor”. Oricum, Iuliu Mureșan a anunțat că-n două rânduri a vrut să plece de la Dinamo.

sursa: prosport.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea