Rămâi conectat

Curier Județean

AlbaFest® 2024, 31 mai – 2 iunie: RESTRICȚII de circulație pe durata evenimentului. Ce străzi vor fi vizate

Bogdan Ilea

Publicat

în

AlbaFest® 2024, 31 mai – 2 iunie: RESTRICȚII de circulație pe durata evenimentului. Ce străzi vor fi vizate

În mai multe zone din Alba Iulia vor fi implementate restricții de circulație pe durata celor trei zile de AlbaFest 2024, care vor avea loc în perioada 31 mai – 2 iunie.

Citește și: PROGRAMUL AlbaFest® 2024, cel mai așteptat eveniment din Cetatea Alba Carolina: Roată panoramică uriașă, super hituri, spectacol grandios de reconstituire militară antică și multe surprize pentru copii

„Mai puține mașini înseamnă mai mult loc pentru oameni. Și pentru distracție, la AlbaFest® 2024.

O serie de restricții de circulație auto sunt necesare și vor fi impuse pe perioada festivalului, pentru a prioritiza traficul pietonal și mobilitatea sustenabilă:

– De la sensul giratoriu str. Unirii / str. Aurel Vlaicu, str. Nicolae Iorga, str. Mitropolit Alexandru Șterca Șuluțiu, str. Militari în perioada 31.05.2024 între orele 16:00-23:30, în data de 01.06.2024 între orele 08:30 – 23:30 și în data de 02.06.2024 între orele 08:30-24:00.

– În situația în care se constată că valorile de trafic pietonal pe bd. 1 Decembrie 1918 vor crește semnificativ și pot duce la crearea de blocaje rutiere, se vor institui restricții de circulație pe sectorul cuprins între str. Vasile Goldiș și str. Cloșca și în afara intervalelor orare menționate.

– În funcție de situația operativă din teren, autoritățile pot institui restricții de circulație și pe alte sectoare de drum (auto și pietonal) în cazul în care situația o impune.

Pentru cei care vor ajunge în proximitatea zonelor de eveniment, e bine de știut că pot fi utilizate, în limita locurilor existente, parcările de la intrarea în Cetate (zona barierei), zona Casei de Cultură a Sindicatelor și Arhivelor Naționale, parcări longitudinale pe str. Aurel Vlaicu și Crișan – fără a îngreuna traficul rutier și pietonal pe aceste străzi, zona terenurilor de tenis și RYMA.

Suntem siguri că vom găsi înțelegerea și suportul necesare din partea Dvs, iar pentru asta vă mulțumim încă de pe acum!” au transmis reprezentanții Municipiului Alba Iulia pe una dintre rețelele de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmeria Alba organizează concurs pentru încadrarea directă/rechemare în activitate a 18 posturi de subofițer: 31 iulie, data limită de depunere a dosarelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Jandarmeria Alba organizează concurs pentru încadrarea directă/rechemare în activitate a 18 posturi de subofițer: 31 iulie, data limită de depunere a dosarelor Jandarmeria Alba organizează concurs pentru încadrarea directă/rechemare în activitate a 18 posturi de subofițer, iar data limită de depunere a dosarelor este 31 iulie 2024. Citește și: Jandarmeria Alba organizează concurs pentru încadrarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea