Rămâi conectat

Actualitate

Ajutoare pentru pensionari. Ce sprijin anunță premierul Ciucă pentru a trece cu bine iarna

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ajutoare pentru pensionari. Ce sprijin anunță premierul Ciucă pentru a trece cu bine iarna

În cursul zilei de joi, 3 noiembrie, Premierul Nicolae Ciucă a anunțat mai multe ajutoare pentru pensionari – majorarea pensiilor și, posibil, vouchere pentru a-i sprijini să treacă prin iarnă.

„Pensionarii vor fi ajutați așa cum au fost ajutați de când am preluat guvernare cu tot ceea ce putem, pentru că au nevoie de ajutor și trebuie să îi ajutăm. Nu putem să discutăm despre sume.

Este posibil să primească și ne-am angajat să majorăm pensiile. De asemenea, în funcție de banii de la buget, vom acorda și acele vouchere, astfel încât să-i sprijinim să treacă prin iarnă”, spune Nicolae Ciucă.

Premierul a fost întrebat și dacă se mai negociază procentul de 9,4% din PNRR. „Am spus clar că la acest moment, la nivelul comisiei tehnice, acest indicator de 9,4 va fi înlocuit cu indicatori care țin de disciplina financiară”, conchide Ciucă.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ITP 2024: Ce categorie de mașini trebuie să facă inspecția periodică odată la 6 luni și care sunt exceptate de la această obligaţie

Ziarul Unirea

Publicat

în

ITP 2024: Ce categorie de mașini trebuie să facă inspecția periodică odată la 6 luni și care sunt exceptate de la această obligaţie Camera Deputaţilor a adoptat, marți, în calitate de for decizional, proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei Guvernului 3/2024 pentru modificarea unor acte normative din domeniul transportului rutier și vizează în principal inspecția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea