Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Aiudul are un nou medic diabetolog

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aiudul are un nou medic diabetolog.

Din această lună, diabeticii din municipiul Aiud, orașul Ocna Mureș și din comunele înconjurătoare au scăpat de calvarul deplasărilor la Alba Iulia pentru a fi consultați de medicul specialist.

Asta deoarece Spitalul Municipal Aiud are un nou medic diabetolog, în persoana dr. Seneșan F. Cristina.

Noul medic specialist diabetolog a câștigat concursul pentru ocuparea postului cu un punctaj excepțional și, lucru îmbucurător, este originară din Aiud, fapt care dă bolnavilor speranța că de acum înainte nu vor mai fi probleme în ceea ce privește consultul de specialitate și eliberarea rețetelor pentru insulină.

Așa cum am afirmat anterior, dr. Cristina Seneșan este născută în Aiud, a urmat cursurile Colegiului Național „Titu Maiorescu” din Aiud, apoi cele ale Universităţii de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj – Napoca și a fost medic specialist în diabet zaharat, nutriţie și boli metabolice la Centrul Medical Mărăşti – Cluj-Napoca.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept” În data de 17 aprilie, o îngrijitoare de la grădinița „Piticot” din Cugir ar fi fost agresată, mai exact lovită cu pumnul în față, de către o mămică nervoasă, așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea