Rămâi conectat

Sport

Adversari dificili pentru România la CE Under 17

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Juniorii unirişti Fabian Himcinschi şi Eduard Schuller şi-au aflat adversarii de la Euro Under 17 din Serbia, turneul final din 3-15 mai, unde reprezentativa României s-a calificat după un deceniu. „Tricolorii” vor face parte din Grupa B, alături de Germania, Olanda şi Cehia. Primele două sunt finalistele din 2009, când Germania a câştigat trofeul, în timp ce Cehia a lăsat acasă Italia în Turul de Elită. Elevii lui Adrian Văsâi vor întâlni în ordine pe Cehia (3 mai), Olanda (6 mai) şi Germania (9 mai). Partidele grupei B vor avea loc la Smederevo şi Belgrad (stadionul lui Obilic), în Grupa A fiind repartizate Serbia, Danemarca, Franţa şi Anglia. Semifinalele (12 mai) şi finala (15 mai) se vor disputa la Novi Sad, iar primele trei clasate în fiecare grupă se califică automat la Campionatul Mondial din Mexic (18 iunie-10 iulie 2011).
Naţionala Under 17, compusă din fotbalişti născuţi în anul 1994  îşi va începe pregătirile pentru turneul final pe 18 aprilie, cu un stagiu de o săptămână la Câmpina. „Eu cred că este o grupă destul de accesibilă şi sincer prefer aceşti adversari, decât echipele din Grupa A. Avem şanse mari să ne atingem obiectivul şi să mergem în Mexic, nu ne este teamă. Doar Olanda reprezintă o necunoscută pentru noi, cu Cehia şi Germania ne-am duelat în partide de verificare în ultima perioadă”, a declarat atacantul Adorian Himcinschi, golgheterul formaţiei naţionale în calificări, cu 8 goluri marcate în 6 jocuri oficiale. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – CIL Blaj 1-3 (1-2), revanșă pentru liderul din Liga 4 și prima înfrângere a divizionarei terțe

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir – CIL Blaj 1-3 (1-2), revanșă pentru liderul din Liga 4 și prima înfrângere a divizionarei terțe, într-un amical disputat pe „Arena Cugir” CIL Blaj, liderul Ligii 4, și-a luat revanșa după acel 0-6 din urmă cu o săptămână, și s-a impus în fieful divizionarei terțe Metalurgistul Cugir, scor 3-1 (2-1), într-o partidă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea