Rămâi conectat

Curier Județean

Adrian Tamaș, aiudeanul acuzat de omor calificat, condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

hotarare judecatorAiudeanul Adrian Tamaș, de 41 de ani, arestat în 14 iulie a.c. după un scandal în discoteca din Ciumbrud, a fost condamnat luni, de Tribunalul Alba, la 3 ani de închisoare cu suspendare, după ce magistrații au decis să schimbe încadrarea juridică, de la omor calificat la vătămare corporală gravă.

Reamintim că Tamaș a fost trimis în judecată după un conflict desfășurat pe fondul consumului de alcool în exces, în timpul căruia l-a înjunghiat pe un tânăr de 22 de ani din comuna Lopadea Nouă, în zona pieptului.

Potrivit polițiștilor, victima a fost transportată, în stare critică, la Institutul Inimii Cluj Napoca unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aparat ultraperformant, achiziționat de Spitalul din Alba Iulia: Utilizat pentru abordarea minim invazivă a pietrelor renale, permite recuperarea mai rapidă a pacienților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aparat ultraperformant, achiziționat de Spitalul din Alba Iulia: Utilizat pentru abordarea minim invazivă a pietrelor renale, permite recuperarea mai rapidă a pacienților Un aparat pentru abordarea minim invazivă a pietrelor renale, utilizat în centrele universitare, a fost achiziționat de Spitalul din Alba Iulia. Un aparat ultraperformant, care permite abordarea minim invazivă a pietrelor din interiorul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea