Rămâi conectat

Curier Județean

Adrian Tamaș, aiudeanul acuzat de omor calificat, condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

hotarare judecatorAiudeanul Adrian Tamaș, de 41 de ani, arestat în 14 iulie a.c. după un scandal în discoteca din Ciumbrud, a fost condamnat luni, de Tribunalul Alba, la 3 ani de închisoare cu suspendare, după ce magistrații au decis să schimbe încadrarea juridică, de la omor calificat la vătămare corporală gravă.

Reamintim că Tamaș a fost trimis în judecată după un conflict desfășurat pe fondul consumului de alcool în exces, în timpul căruia l-a înjunghiat pe un tânăr de 22 de ani din comuna Lopadea Nouă, în zona pieptului.

Potrivit polițiștilor, victima a fost transportată, în stare critică, la Institutul Inimii Cluj Napoca unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști În timp ce se afla în interiorul unei bănci, un bărbat din Gârbova de 48 de ani, a găsit un card de pe care a scos 1.500 de lei. Este cercetat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea