Rămâi conectat

Ştirea zilei

Acţiune cu efective suplimentare la Aiud, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Acţiune cu efective suplimentare la Aiud, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere

Poliţiştii din Aiud au organizat o acţiune cu efective mărite, în municipiul Aiud şi pe raza de competenţă a Secţiei de Poliţie Rurală Aiud. Au fost identificate 6 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni.

 La data de 28 noiembrie 2019, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud şi Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza municipiului Aiud precum şi în localităţile rurale arondate, ce a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, care i-au sprijinit pe polițiștii din Aiud pentru punerea în executare a unor mandate de aducere.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost verificate 28 de autovehicule, legitimate 44 de persoane și au fost constatate 6 infracțiuni din care 5 în flagrant delict.

Exemple:

Polițiștii din Stremț l-au depistat pe un bărbat de 63 de ani, din comună, în timp ce tăia arbori nemarcați de organele silvice, de pe un teren situat în extravilanul comunei.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere fără drept de arbori.

În jurul orei 18,30, pe DJ 107E în, localitatea Băgău, comuna Lopadea Nouă, polițiștii Secției 3 Poliţie Rurală Aiud l-au depistat pe un bărbat de 42 de ani, din Ciumbrud, în timp ce conducea un tractor fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării bărbatului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,67 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de tractorist, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea