Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO UPDATE| ACCIDENT RUTIER la intrarea în Șard dinspre Micești: Un autoturism și o autoutilitară s-au ciocnit. Șoferul autoturismului, readus la viață de salvatori

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO UPDATE| ACCIDENT RUTIER la intrarea în Șard dinspre Micești: Un autoturism și o autoutilitară s-au ciocnit. Șoferul autoturismului, readus la viață de salvatori

Un accident rutier s-a petrecut în cursul zilei de astăzi, 19 octombrie, în județul Alba.

Primii care au intervenit au fost 3 jandarmi care întorceau din misiune de la Câmpeni!

Potrivit informațiilor puse la dispoziție de IPJ Alba, traficul rutier este blocat, la intrarea în Șard dinspre Micești.

Din primele date, ar fi vorba despre o coliziune între un autoturism și o autoutilitară.  Cercetarea la fața locului este în desfășurare.

UPDATE| Din primele date, se pare că șoferul autoturismului ar fi în stare gravă. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerare.

Forțe alocate: 1 ASAS, 1 Descarcerare și 1 Ambulanță SAJ cu medic.

UPDATE 2|La ajungerea forțelor de intervenție la locul producerii accidentului, în autoturism se află o persoana de sex masculin, încarcerată.

Persoana a fost extrasa din autoturism de către pompierii militari și predată echipajului medical, în stare inconștientă, stop cardio-respirator.

La momentul de față se efectuează manevrele de resuscitare pentru acesta de către echipajului medical prezent la locul producerii accidentului.

UPDATE 3| Persoana de sex masculin, rezultată din accident, a răspuns manevrelor de resuscitare. Aceasta va fi transportată la UPU Alba de către Ambulanța SAJ.

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia luptă în instanță să recupereze 500 mp teren din pasajul din centrul municipiului

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia luptă în instanță să recupereze 500 mp teren din pasajul din centrul municipiului Consilierii locali ai municipiului Alba Iulia au aprobat respingerea plângerii prealabile formulate împotriva HCL521/2023, prin care administrația locală dorește recuperarea a 505 mp teren din zona pasajului de lângă sediul primăriei. Este vorba despre terasa restaurantului Erol și accesele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea