Rămâi conectat

Curier Județean

Accident rutier la Ciugud: Adolescent acroșat de o mașină condusă de un tânăr suspectat că ar fi consumat droguri. Șoferul a fugit, dar a fost prins de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 27 ianuarie 2019, în jurul orei 19,40, poliţiştii rutieri din Alba Iulia au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs pe strada Principală din localitatea Ciugud.

Un minor, în vârstă de 15 ani, din Ciugud, în timp ce se deplasa pe partea carosabilă, a fost acroşat cu oglinda, de către un autoturism care se deplasa în aceeaşi direcţie şi a cărui conducător auto şi-a continuat drumul.

În urma accidentului, minorul a suferit leziuni la braţul stâng.

Cu ajutorul informaţiilor furnizate de victimă, poliţiştii au reuşit să identifice autoturismul implicat în accident şi pe conducătorul acestuia, un tânăr de 33 de ani, din comuna Ciugud.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ dar şi cu aparatul care detectează prezenţa drogurilor în salivă, a cărui rezultat a fost pozitiv.

Tânărul a fost transportat la spital unde i-au fost prelevate probe biologice, pentru a stabili dacă a fost sau nu sub influenţa substanțelor interzise.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident cu pagube materiale, la Sebeș, provocat de un șofer beat mangă: Aflat la volan, a intrat în coliziune cu un autoturism parcat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident cu pagube materiale, la Sebeș, provocat de un șofer beat mangă: Aflat la volan, a intrat în coliziune cu un autoturism parcat Un accident rutier a avut loc marți, 23 aprilie, pe strada Lucian Blaga din Sebeș. Un șofer beat mangă a intrat cu mașina într-un autoturism parcat. Potrivit IPJ Alba, la data de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea