Rămâi conectat

Actualitate

Accident grav pe DJ 107 C, zona Șibot: Un motociclist de 29 de ani din Alba Iulia a ajuns la spital, după o coliziune cu un scuter condus de un tânăr băut din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr de 29 de ani din Alba Iulia a ajuns, joi noaptea, cu leziuni grave la Spitalul Județean de Urgență din municipiu după ce a fost implicat într-un accident rutier produs pe DJ 107 C, în apropiere de Șibot.

Din primele date oferite de IPJ Alba, se pare că tânărul motociclist, A.G. din Alba Iulia, în timp ce conducea pe un sector de drum în aliniament, nu a păstrat distanța suficientă față de un moped condus de R.A., un tânăr de 26 de ani din Cugir, care se deplasa în aceeași direcție, și a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului, motociclistul a suferit leziuni grave și a fost internat în spital, iar mopedistul și un pasager de pe moped au suferit leziuni ușoare.

Potrivit IPJ Alba, cel care conducea mopedul se afla sub influența alcoolului (0,50 alcoolemie) și nici nu avea permis de conducere.

Accidentul s-a produs în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 1.20.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului în care s-a produs accidentul.

UPDATE: ”La data de 04.08.2017, în jurul orei 0.35, pe DJ 704, în afara localităţii Vinerea, A.G., de 29 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea o motocicletă , nu a păstrat o distanţă suficientă şi a intrat în coliziune cu un moped condus de R.A., de 26 de ani, din Cugir. În urma accidentului, motociclistul a suferit leziuni corporale grave, iar mopedistul şi un bărbat de 37 de ani, pasager pe moped, au suferit leziuni corporale uşoare. În urma testării mopedistului cu aparatul etilotest, s-a constatat faptul că era sub influenţa alcoolului, valoarea rezultată fiind de 0,50 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În plus, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Pe numele său a fost întocmit dosar penal, pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea