Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia, admis PRIMUL la specialitatea militară Infanterie, la Academia din Sibiu: ”Mă pasionează strategiile militare și mi se potrivește rolul de lider”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alexandru Avram, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia, a fost admis PRIMUL la specialitatea militară Infanterie, la Academia din Sibiu: ”Mă pasionează strategiile militare și mi se potrivește rolul de lider”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În alegerea carierei potrivite trebuie să ai în vedere mai multe aspecte: să îți dai seama ce anume ți se potrivește și de ce ești în stare să faci, să îți cunoști limitele și motivațiile, dar și de câtă muncă este nevoie pentru a-ți atinge acest obiectiv.

Meseria pe care o alegi pentru viitor ar trebui să te definească, să te provoace să îți dorești să evoluezi și să fii foarte bun în ceea ce faci.

Acesta este și cazul absolventului nostru Alexandru Avram, admis primul la specialitatea militară Infanterie, la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu. Alexandru spune că s-a îndreptat spre această armă deoarece „îmi place munca în teren, mă pasionează strategiile militare și mi se potrivește rolul de lider”.

Cât despre reușita de a fi admis primul la această specialitate, absolventul afirmă că a fost posibilă prin muncă și disciplină. „Consider că această reușită care a venit la finalul celor patru ani de colegiul militar este una deosebită, astfel prezentându-se îmbinarea dintre muncă și disciplină, prin care am atins diferite succese pe parcursul timpului. Cât despre planurile mele, am obiective foarte mari de atins în viitorul apropiat, însă, ca de obicei, voi lăsa rezultatele să vorbească pentru mine”.

Te felicităm pentru reușită, Alexandru și îți dorim mult succes pe drumul pe care l-ai ales!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha: Un nou protest al păgubiților în fața cabinetului de insolvență Jurj Liliana. Ce spun protestatarii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha: Un nou protest al păgubiților în fața cabinetului de insolvență Jurj Liliana. Ce spun protestatarii O parte din păgubiții din scandalul imobiliar Parc Residence Alpha din Alba Iulia au protestat din nou marți, 7 mai 2024, de data aceasta în fața cabinetului de insolvență Jurj Liliana. Citește și: Scandalul imobiliar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea