Rămâi conectat

Curier Județean

A prezentat polițiștilor un permis de conducere italian, care se presupune că este fals. Tânăr din Lunca Mureșului, CERCETAT de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din Ocna Mureș au oprit, în data de 11 ianuarie, un tânăr din comuna Lunca Mureșului, care a prezentat un permis de conducere italian. Acesta este cercetat în prezent sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și uz de fals.

Potrivit IPJ Alba, la data de 11 ianuarie 2021, în jurul orei 17,30, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș, în timp ce acționau pe raza localității Lunca Mureșului, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, din comuna Lunca Mureșului.

Tânărul a prezentat un permis de conducere italian, însă cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu ar fi posesor al vreunui permis de conducere, existând suspiciunea că permisul prezentat cu ocazia controlului este fals.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și uz de fals.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea