A încetat din viaţă Ioan Voina, decanul de vârstă al experţilor contabili din judeţul Alba

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Sâmbătă, 27 august 2011,
s-a ridicat la ceruri o stea, cea a renumitului expert contabil
IOAN VOINA
cunoscută şi respectată personalitate a comunităţii albaiuliene. S-a născut la data de 28 martie 1930, în localitatea Daia Română, judeţul Alba.
Absolvent al Institutului de Ştiinţe Economice din Cluj-Napoca, a avut o activitate profesională îndelungată, ocupând funcţia de contabil şef la mai multe unităţi economice din judeţul nostru, respectiv la UJCOOP Alba şi Întreprinderea de Morărit şi Panificaţie Alba, precum şi funcţia de director al Direcţiei Comerciale a judeţului Alba timp de 14 ani şi al Sucursalei Peco Alba, de unde s-a pensionat în anul 1991, iar în continuare şi-a desfăşurat activitatea ca liber profesionist în domeniul serviciilor contabile.
Decanul de vârstă al experţilor contabili din judeţul Alba, regretatul economist Ioan Voina a fost membru fondator şi preşedinte al Filialei Alba a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România în perioada 1995 – 2001, contribuind la formarea multor generaţii de tineri care i-au urmat exemplul şi au devenit experţi contabili sau contabili autorizaţi, iar acum deplâng plecarea sa dintre noi.
Trecerea sa pe neaşteptate în lumea celor drepţi este o grea pierdere pentru familie şi deopotrivă pentru comunitatea experţilor contabili din judeţul Alba, şi nu numai.
Expertul contabil Ioan Voina lasă în urma sa amintirea Omului cu alese calităţi intelectuale şi morale, datorită cărora va rămâne o prezenţă vie în memoria celor care l-au cunoscut.
Transmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate.
„Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

Filiala Alba a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi
din România

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419