A condus un autoturism cu permis necorespunzător categoriei, cu alcoolemie de 0,70 și a refuzat recoltarea de probe la spital. Bărbat din Berghin, cercetat de polițiști

Paul Voicu - Primar 2020

La data de 12 mai a.c., în jurul orei 22.10, pe strada Principală din Berghin, a fost depistat un bărbat de 57 de ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat că permisul de conducere deţinut de bărbat nu corespunde categoriei din care face parte autoturismul.  

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,70 mg/l  alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, însă a refuzat să se supună testării.

ELIT

I-a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de refuz de recoltare a mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei şi conducerea unui autovehicul cu permis necorespunzător categoriei din care face parte autovehiculul.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...