Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

AC „Mica Romă” Blaj reprezentat în întrecerile internaţionale

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La finele săptămânii trecute, în localitatea spaniolă Punta Umbria s-a desfăşurat Campionatul Mondial de cros pentru juniori, întrecere la care a concurat şi sportiva Anca Bunea (dublă legitimare CSŞ Mediaş – AC „Mica Romă” Blaj). Unica reprezentantă a ţării noastre a încheiat cursa pe distanţa de 6 kilometri pe locul 59 în ierarhia generală (a 10-a competitoare europeană), rezultatul înregistrat fiind de 20 minute şi 57 secunde.
De asemenea Anca Bunea, împreună cu colega sa de club Dana Elena Login (CSŞ Mediaş – AC „Mica Romă” Blaj) a fost prezentă recent la Kragujevac, în Serbia, la a 55-a ediţie a Campionatelor Balcanice de cros, cu 8 ţări la start (Serbia, Turcia, Bosnia Herţegovina, România, Bulgaria, Grecia, Macedonia şi Albania). În ierarhia finală pe medalii „tricolorii” au ocupat poziţia a 3-a, după Serbia şi Turcia, competitorii noştri adunând 11 medalii (două de aur, 7 de argint şi două de bronz). Pe distanţa de 4 kilometri a probei feminine de junioare, Anca Bunea a sosit pe locul 5 (14 minute şi 14 secunde), iar Dana Elena Loghin a terminat pe poziţia a 6 (14 minute şi 20 secunde), elevele Cristinei Man fiind primele românce clasate. Graţie acestor rezultate, echipa feminină a ţării noastre a cucerit medalia de bronz la junioare.
(H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea