Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

Albaiulianul Sebastian Bran, contract de profesionist cu „U” Cluj! Un alt fotbalist promițător din Alba a semnat cu „șepcile roșii”

Dan HENEGAR

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Albaiulianul Sebastian Bran (16 ani), un alt fotbalist promițător din Alba, a semnat primul contract de fotbalist profesionist cu Universitatea Cluj!

Este al doilea jucător talentat din județ care parafează o înțelegere cu „U” Cluj în această toamnă, după atacantul Tudor Zoicaș, fostul său coleg de la Optimum Alba Iulia (unde a fost antrenat de Ciprian Selagea și Gheorghe Bran).

Tânărul jucător  de profil defensiv s-a transferat vara trecută la Universitatea Cluj, după ce a evoluat timp de 4 ani la Optimum Alba Iulia, unde l-a avut antrenor pe tatăl său, Gică Bran, fost fundaș al Unirii Alba Iulia în anii ’90, când “alb-negrii” au disputat semifinala de Cupa României cu Universitatea Craiova (1991).

În august 2023 a debutat pentru România Under 19, evoluând în ambele întâlniri cu Cipru și are 4 selecții în „tricolor” (duble cu Cipru și Spania). Apoi a trecut printr-o perioadă nefericită din cauza unei accidentări, operat de menisc, a stat o jumătate de an în afara gazonului, iar în urmă cu două luni a debutat la echipa mare a Universității într-o confruntare amicală cu Sănătatea Cluj.

Citește și: Tudor Zoicaș, talentatul fotbalist din Alba, a semnat cu „U” Cluj primul contract de profesionist!

Sebastian Bran este născut în anul 2008, a început fotbalul la Kinder Alba Iulia, iar la Optimum Alba Iulia era folosit mijlocaș central, în sezonul recent formația disputând semifinala Cupei Elitelor Under 15 și un turneul zonal la respectiva categorie de vârstă.

Sebastian Bran (16 ani), jucător al Academiei FC Universitatea Cluj, a semnat primul contract de fotbalist profesionist cu clubul nostru.  Tânărul fundaș central a sosit la ”U” în urmă cu un an și a câștigat Liga Elitelor alături de echipa de juniori U16. Evoluțiile bune au fost răsplătite cu debutul la prima echipă în amicalul cu Sănătatea Cluj (2-1), disputat pe 20 august, când a fost utilizat ca titular de Ioan Ovidiu Sabău. Sebastian Bran are o prezență în echipa națională U16 a României (n.a. – patru), jucând 59 de minute într-un amical cu Cipru„, a anunțat „U” Cluj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO | Cros pentru doi elevi de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia: Calificări la etapa națională

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | Cros pentru doi elevi de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia: Calificări la etapa națională Doi elevi de la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia s-au calificat la etapa națională în urma etapei județene. Vințan Codrin și Cristea Alexandra își continuă drumul spre podiumul final. Citește și: FOTO | Activități dedicate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea