Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – Unirea Dej 2-0 (1-0), pe „Cetate” | „Alb-negrii” se mențin lideri după o nouă victorie, nu fără emoții

Dan HENEGAR

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – Unirea Dej 2-0 (1-0), pe „Cetate” | „Alb-negrii” se mențin lideri după o nouă victorie, nu fără emoții, și s-au distanțat la 3 puncte de Gloria Bistrița

CSM Unirea Alba Iulia s-a impus pe „Cetate”, în duelul Unirilor din Seria 7, scor 2-0 (1-0) cu Unirea Dej, și se menține în fotoliul de lider, goluri Voinea (22) și Fetița (72, din penalty, faultat Indrei)

O victorie a „alb-negrilor”, ce au controlat întâlnirea și s-au jucat cu ocaziile, scorul putând fi mult mai net, în ansamblu. Gruparea din Cetatea Marii Uniri a avut și emoții în două rânduri, când portarul Roman a evitat egalarea.

Gazdele nu au putut miza pe Blănaru, indisponibil după confruntarea de la Blaj, fiind titularziat în premieră Voinea, care a preluat ștafeta golurilor. În prima jumătate de oră s-a jucat.la o poartă, a dejenilor. Giurgiu (11) – o primă ocazie, un șut puțin alături din lovitură liberă. Balaur (17) – o nouă situație uriașă, reluare peste din 5 metri, cu capul. Fetița (22) – șut de la 16 metri. Inevitabilul s-a produs și  A. Voinea (23), lansat de Istrate, a deschis scorul. Vizitatorii au echilibrat și Roman (37) a avut o intervenție de senzația la șutul lui A. Pop, evitând egalarea.

La reluare, Giurgiu (53) a solicitat penalty după un duel cu Anchidin. Gazdele s-au jucat cu ocaziile, ratând Giosu (61) și Fetița (63) și Tănase (65) – a respins portarul cu piciorul. Roman (70) evită iar egalarea la un șut trimis de Mar. Liniștea a fost adusă de penalty-ul transformat de Fetița (74), lovitură obținută de Indrei în duel cu Mar, imediat după situația oaspeților de a egala.

 

„Alb-negrii” au ajuns în postura de lideri și au în față o formație pregătită de Adrian Falub, ex-uniristul care în sezonul trecut a activat la Gloria Bistrița. Echipa condusă de Alexandru Pelici a remizat în fața fanilor la precedentele apariții, cu contracandidatele ACS Mediaș și Gloria Bistrița-Năsăud.

Arbitri Cr. Pascu (Sibiu), Al. Tiurean (Zalău), An. Pîslaru (Arad), rezervă Ad. Comăniciu (Sibiu) Observatori C. Tutunaru (Târgu Jiu), I. Enea (Bălești)

Foto: Lucian DANCIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – Rapid București 3-1, în Divizia A1 la volei feminin | Vicecampioana, victorie la primul meci în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj – Rapid București 3-1, în Divizia A1 la volei feminin | Vicecampioana, victorie la primul meci în „Alba Blaj” Arena Volei Alba Blaj a învins Rapid București, scor 3-1 (25-17, 23-25, 25-18, 25-19), la prima reprezentație stagională în „Alba Blaj” Arena. Confruntarea contând pentru etapa a treia a Diviziei A1 a strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea