Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

FOTO | Șahistul albaiulian Mihnea Costachi, vicecampion în Superliga României!

Cezar Lancrajan

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

FOTO | Șahistul albaiulian Mihnea Costachi, vicecampion în Superliga României!

Cea mai puternică întrecere șahistă din România, Superliga Națională de Șah, s-a desfășurat la Mamaia în perioada 27 septembrie – 6 octombrie.

Citește și: Festivalul Internațional al României 2024, la Alba Iulia și Sebeș. Judeţul Alba, gazda celui mai important eveniment şahist al anului din România

Mihnea Costachi, legitimat la CSM Unirea Alba Iulia, a făcut parte din echipa clubului CSU ASE București, el fiind absolvent al Universității ASE din București.

Competiția a fost de tip închis, cele mai bune 10 echipe din țară având dreptul de participare. CSU ASE București a obținut locul secund, pe parcursul celor 9 runde acumulând 8 victorii și o înfrângere, în fața campionilor de la Vados IFB Finwest Arad. Cele două echipe s-au aflat la egalitate (8 victorii și o înfrângere fiecare), Arădenii câștigând titlul datorită meciului direct.

Locul 3 a fost ocupat de CSU UVT Timișoara.

În urmatoarea perioadă, județul Alba va fi gazda mai multor competiții majore de șah. Pe 2 și 9 noiembrie se vor desfășura concursuri pentru copii si juniori în Alba Iulia, iar în perioada 18-24 noiembrie, Sebeșul va fi gazda Campionatului Internațional al României.

Circuitul Romanian Grand Prix se va încheia, la fel ca în anii precedenți, cu marea finală de la Alba Iulia. Pasionații de șah îi vor putea urmări în acțiune pe marii maeștri la Hotel Transilvania pe 25 si 26 noiembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Cupa României, în duelurile dintre conjudețene: calificare pentru LPS Sebeș la Under 17 și CSM Unirea Alba Iulia, la Under 19

Dan HENEGAR

Publicat

în

În duelurile dintre conjudețene, în Cupa României, pe „Pielarul”, calificări împărțite între LPS Sebeș (Under 17) și CSM Unirea Alba Iulia (Under 19), ambele învingătoare câștigând la scor! Următorul tur este prevăzut în 6 noiembrie. Demn de remarcat este „careul” realizat de Robert Ghitan la Under 17, fotbalistul din Sebeș (născut în anul 2008) marcând […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea