Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Politică Administrație

FOTO | Lucrările de reabilitare a dispensarului uman din localitatea Sântimbru, au început. Proiectul, realizat printr-o finanțare nerambursabilă de aproape 900.000 lei

Bera Larisa

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

FOTO | Lucrările de reabilitare a dispensarului uman din localitatea Sântimbru, au început. Proiectul, realizat printr-o finanțare nerambursabilă de aproape 900.000 lei

Primarul localității Sântimbru, Ioan Iancu Popa, a anunțat demararea lucrărilor de modernizare a dispensarului uman din localitate. Proiectul este posibil datorită unei finanțări nerambursabile prin programul PNRR, în valoare de aproape 900.000 de lei.

Citește și: FOTO | Lucrări de reparație la un pod intens circulat, din Teiuș: Circulația deviată pe rute ocolitoare

Localitatea Sântimbru a obținut finanțare nerambursabilă pentru cinci proiecte, iar în viitorul apropiat se are în vedere reabilitarea școlii din Sântimbru, școlii din Sâtimbru Fabrică, grădiniței din Sântimbru și sediului primăriei.

„Dragii mei, am dat startul REABILITĂRII DISPENSARULUI UMAN din localitatea Sântimbru. Și mă bucur că și acesta va primi „o nouă față” atât la interior cât și la exterior.

Pentru a face totul posibil am reușit să accesăm o finanțare nerambursabilă de aproape 900.000 Ron, prin PNRR – Planului Național de Redresare și Reziliență. În planul nostru de a CREȘTE CONFORTUL locuitorilor noștri în cadrul comunității, acesta este cel de-al 2-lea șantier pe care-l deschidem din cele 5 și pentru care am obținut o finanțare nerambursabilă de peste 1 300 000 de euro.

Avem în desfășurare reabilitarea școlii din Sântimbru și urmează Școala din Sântimbru Fabrică, Grădinița din Sântimbru și Sediul Primăriei.Vă dorim o săptămână cu spor. Doamne ajută!” transmite primarul comunei Sântimbru, Ioan Iancu Popa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Drept la replică | PNL Alba: Când teatrul politic eclipsează nevoile reale ale României

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Drept la replică | PNL Alba: Când teatrul politic eclipsează nevoile reale ale României Stimați cetățeni ai județului Alba: Recent, am asistat la o nouă reprezentație din spectacolul politic național, cu actorul principal Beniamin Todosiu în rolul ,,Băiatului care strigă lupul”. Într-o prestație demnă de categoria ,,Cel mai bun monolog dramatic”, domnul Todosiu ne-a oferit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea