Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Politică Administrație

Beniamin Todosiu (deputat PSD): Ostașul de carton Ciucă rupe alianța cu PSD, dar rămâne la putere ca să nu își piardă privilegiile

Bera Larisa

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Beniamin Todosiu (deputat PSD): Ostașul de carton Ciucă rupe alianța cu PSD, dar rămâne la putere ca să nu își piardă privilegiile

Cascadorii râsului cu ostașul Ciucă: rupe alianța cu PSD, dar PNL rămâne în Guvern! Cât de meschin și de laș poate să fie acest om, care din disperare politică a ajuns să își bată joc de guvernarea României și de stabilitatea țării?

Citește și: Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat PSD: PNL și președintele Nicolae Ciucă sunt gata să rupă coaliția de guvernare din cauza refuzului PSD de a vota o lege pentru Iohannis

Situația e atât de gravă în opinia acestui „erou de carton” încât el și PNL „se sacrifică pe câmpul de luptă” dar rămân la putere ca să păstreze privilegiile pentru liberalii înghesuiți în ministere, agenții și companii de stat. Domnul Ciucă, marioneta turistului de lux de la Cotroceni, Klaus cel Lacom, rămâne la putere pentru că știe că dacă iese de la guvernare își pierde funcția de la Senat, dar mai ales îi va sări tot partidul în cap, disperat că pierde puterea.

Nicolae Ciucă și liberalii demonstrează ceea ce au făcut mereu: și-au urmărit doar interesele personale și de partid, iar pentru un pumn de voturi sunt gata să vândă țara și să o arunce în haosul instabilității politice.
Înțelegem de ce mulți dintre militarii, care l-au cunoscut pe Nicolae Ciucă, spun că e doar un general de carton: într-o situație de criză e în stare să își vândă camarazii și să fugă rupând pământul, urlând că de fapt „se sacrifică” pentru țară și pentru români. Când a fost premier Nicolae Ciucă a dovedit că este perfect capabil să abuzeze de funcția publică, astfel încât și-a „spălat” plagiatul prin desființarea sau golirea de atribuții a unor instituții sau prin promovarea unor procurori care i-au clasat dosarele. Liberalul Ciucă dă dovadă de un tupeu cazon fără margini și de totală ipocrizie când susține că e apărător al statului de drept și al democrației.

Să ne mai amintim că Nicolae Ciucă e doar o marionetă în mâinile lui Klaus Iohannis pentru care a mai vrut să rupă încă o dată alianța cu PSD, supărat că social democrații au refuzat să voteze legea cu dedicație pentru ca actualul președinte să poată candida pe listele PNL și să își păstreze și mandatul până la final.
Indiferent ce vor face Ciucă, Klaus Iohannis și PNL în disperarea electorală și demagogică care i-a cuprins, PSD va asigura stabilitatea politică, economică și socială a țării.

Doar PSD rămâne CALEA SIGURĂ pentru România, iar Marcel Ciolacu va fi președintele tuturor românilor!

Beniamin Todosiu
Deputat PSD de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Alin Tomuș, sociolog: Moțiunea de cenzură este doar un exercițiu de imagine, nu va trece

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alin Tomuș, sociolog: Moțiunea de cenzură este doar un exercițiu de imagine, nu va trece Preşedintele USR, Elena Lasconi, a anunţat inițierea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu şi le-a cerut liberalilor să semneze alături de USR. Sociologul albaiulian Alin Tomuș a afirmat că această moțiune de cenzură este doar un exercițiu de imagine. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea