Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Politică Administrație

Mandatul obținut de Ion Dumitrel pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, validat de Tribunalul Alba

Bera Larisa

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Mandatul obținut de Ion Dumitrel pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, validat de Tribunalul Alba

Tribunalul Alba a validat vineri, 4 octombrie 2024, mandatul obținut de Ion Dumitrel pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 6 iunie 2024. Anterior, aceeași instanță a invalidat mandatul de consilier județean câștigat de Ion Dumitrel pe lista PNL Alba.

Citește și: Ion Dumitrel, președintele PNL Alba: „Îi susțin pe cei mai buni pentru Alba! Patrioți prin fapte!”

Admite cererea formulată de Secretarul General al Județului Alba. Dispune validarea alegerii domnului Dumitrel Ion din partea Partidului Național Liberal din România în funcția de Președinte al Consiliului Județean Alba, cu ocazia desfășurării alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din data de 9 iunie 2024.

Dispune comunicarea de îndată a prezentei hotărâri Prefectului Județului Alba și Secretarului General al Ju- dețului Alba, care au obligația aducerii la cunoştinţă publică prin afişarea acesteia la sediul unității/subdiviziunii administrativ-teritoriale, în termen de cel mult 24 de ore de la comunicare.

Prezenta încheiere poate fi atacată de persoanele interesate cu apel, în termen de 2 zile de la aducerea la cunoștință publică a hotărârii, apelul urmând a se depune la Tribunalul Alba”, se precizează în minuta încheierii instanţei de judecată.

lon Dumitrel a câştigat funcția de preşedinte al CJ Alba cu peste 80.000 de voturi, reprezentând 50,42% din totalul voturilor valabil exprimate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă PSD Alba: PNL are obligația morală față de cetățenii amăgiți de Silviu Ponoran de a-l retrage de la parlamentare

Bera Larisa

Publicat

în

Comunicat de presă PSD Alba: PNL are obligația morală față de cetățenii amăgiți de Silviu Ponoran de a-l retrage de la parlamentare PSD Alba solicită public Partidului Național Liberal și liderului său din Alba, Ion Dumitrel, să dea dovadă de respect față de lege și față de cetățenii din județ și să îl retragă de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea