Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

Volkswagen închide 3 fabrici, la noi, câinii comasați, cu c(i)olaci în coadă o ard cu ”reindustrializarea României”, iar ciucii cu metrouri!

Bera Larisa

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Volkswagen închide 3 fabrici, la noi, câinii comasați, cu c(i)olaci în coadă o ard cu ”reindustrializarea României”, iar ciucii cu metrouri!

Într-o postare pe pagina de socializare, profesorul universitar Irimie Popa, menționează despre începutul unei perioade economice dificile, afirmând că „2025 va fi anul începutului sfârșitului bunăstării și al lipsei de griji”, în contextul în care compania Volkswagen închide trei fabrici în Europa. De asemenea, acesta a discutat despre riscurile cu care se confruntă orașele dependente de sectorul serviciilor, cum ar fi Cluj-Napoca.

Citește și: Profesor universitar din Apuseni: Am două cărți în lucru – „Un fraier în slujba bugetului ” și „PAS CU PAS în jaful banului public”. Vreau promovare de 4.000.000 euro de la buget, precum „ciucii”

„Volkswagen închide o fabrică din Belgia și intenționează să închidă două și din Germania! Asta, așa, apropo de ceea ce va urma!

La noi, câinii comasați, cu c(i)olaci în coadă o ard cu ”reindustrializarea României”, iar ciucii cu metrouri……..orice pentru o prosteală de patru ani!

2025- Un tsunami economic care bate la ușă! Semnele există, dar sunt ținute sub preș! Spre exemplu, prestatorii de servicii software din Cluj și din România și-au restrâns activitatea prin concedieri individuale, negociate, personal, cu fiecare angajat, pentru a nu face valuri care le-ar fi alterat imaginea. Cifrele, neoficiale, încă, vorbesc de o compresie de 25-35%…….Serviciile software prestate de aici, de la noi, sunt încorporate în produse software la ei, în Germania și nu numai, servind industriei lor auto!

Iar noi vorbim de măsuri de ajustare fiscal-bugetară……. s-ar impune, mai ales măsurile de ajustare bugetară. Dar nu de anul acesta, anul acesta este anul perfuziilor, doar e an electoral!
Oricum, românii sunt prea prinși cu febra alegerilor……..

Spun de mai mult timp că, spre exemplu, Clujul, trăiește pe o bulă mare de servicii, extrem de volatilă, spre deosebire de orașele cu industrie care au o stabilitate mult mai mare. Este o chestiune de timp până va face bum!
Toate semnalmentele arată că 2025 va fi anul începutului sfârșitului bunăstării și al lipsei de griji!” a transmis profesorul universitar, Irimie Popa, în mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

FOTO | Accident rutier între Oarda și Limba: Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | Accident rutier între Oarda și Limba: Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile Un accident rutier s-a produs astăzi, 26 septembrie, în jurul orei 21:35, între localitățile Oarda și Limba. Din primele informații transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgență “UNIREA” al Judeţului Alba în incident a fost implicat un singur autoturism […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea