Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Funcţionarii de la AJPIS Alba au făcut donaţii pentru comunitățile afectate de inundații din  Galaţi

Bera Larisa

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Funcţionarii de la AJPIS Alba au făcut donaţii pentru comunitățile afectate de inundații din  Galaţi

Peste 200 de funcționari din cadrul Ministerul Muncii și Solidarității Sociale au participat alături de ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, la activități de curățare a nămolului din gospodăriile inundate din comuna gălățeană Costache Negri și au distribuit ajutoare constând în produse de curățenie, alimente, medicamente localnicilor.

Citește și: Colectă de bani în toate parohiile Eparhiei Alba Iulia: „Ajutor frățesc pentru cei încercați de inundații”

Împreună cu funcționarii din minister, au mai fost prezenți colegi de la Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități, Casa Națională de Pensii Publice și Inspecția Muncii.

Funcţionarii publici din cadrul Agenţiei Judeţene de Plăţi şi Inspecţie Socială Alba (AJPIS) au fost şi ei implicaţi în acţiunea de ajutorare a sinistraţilor din Galaţi, în sensul că, în urma inițiativei anunțate într-o videoconferinţă a Agenţiei Naţionale de Plăţi şi Inspecţie Socială, unde au participat directorii agenţiilor judeţene, s-a propus ca fiecare să vină în sprijinul persoanelor care au fost afectate de inundațiile din 14-16 septembrie 2024, respectiv în jur de 7000 de gospodării din 28 de localitîți ale jud. Galați.

În acest context, toți cei 32 de funcţionari publici ai AJPIS Alba au donat suma totală de 5.750 lei pe care au depus-o într-un cont destinat sprijinului acordat sinistraţilor din Galaţi.

De asemenea, urmează ca după ce se va finaliza etapa de curățare a locuințelor și gospodăriilor afectate să se facă o colectă de bunuri, obiecte de igienă, îmbrăcăminte, etc. care vor fi expediate către cei afectaţi de inun¬daţii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Incendiu de vegetație în Lopadea Nouă: Detașamentul de pompieri Aiud intervine alături de SVSU Lopadea

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Incendiu de vegetație în Lopadea Nouă: Detașamentul de pompieri Aiud intervine alături de SVSU Lopadea Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru stingerea unui incendiu de vegetație, alături de SVSU Lopadea, cu 1 APIC ca forță alocată, reiese din primele informații transmise de ISU Alba. Citește și: Ajutoare de urgență și comunitare pentru persoane. Ce sume […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea