Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea zilei

UPDATE | ACCIDENT rutier pe Transapuseana: În incident au fost implicate 3 motociclete

Bera Larisa

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

UPDATE | ACCIDENT rutier pe Transapuseana: În incident au fost implicate 3 motociclete

Un accident rutier a avut loc duminică, în jurul orei 15.43, pe Transapuseana, la ieșire din Bucium. În incident au fost implicați trei motociclete.

Citește și: UPDATE VIDEO | ACCIDENT rutier pe autostrada A1, sensul de mers Sebeș-Sibiu: Coliziune între un autocar și un autoturism în zona Apoldu de Jos

Potrivit ISU Alba, secția de pompieri Câmpeni intervine pentru asigurarea măsurilor specifice la un accident rutier pe Transapuseana la ieșire din Bucium.

Este vorba despre un accident rutier produs între 3 motocicliști.

Potrivit IPJ Alba, traficul este blocat pe Transapuseana, pe DN 107I, la kilometrul 77, zona Valea Albă, din cauza unui accident rutier.

Din primele informații, sunt implicate patru motociclete. Patru persoane ar fi suferit leziuni corporale.

UPDATE 16.26: Traficul rutier se desfășoară cu restricții, pe o bandă de circulație, alternativ.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la data de 22 septembrie 2024, o tânără de 31 de ani, din localitatea Stremț, în timp ce conducea o motocicletă pe DJ 107i, pe raza localității Valea Albă, la kilometrul 66+600 de metri, a intrat în coliziune cu o motocicletă care era condusă de un bărbat de 45 de ani, din municipiul Sebeș.

În urma impactului, alte 3 motociclete aflate în trafic au fost implicate în coliziuni, ca urmare a faptului că persoanele care le conduceau au încercat să evite locul producerii primului accident.

În urma incidentului, 4 persoane au suferit leziuni corporale și au primit îngrijiri medicale. Tuturor conducătorilor de motociclete le-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Lae Dreghici, ”cascadă emoțională” pentru un băiețel din Alba. Vizită surpriză pentru Tudor, de la eroul copilăriei sale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lae Dreghici, ”cascadă emoțională” pentru un băiețel din Alba. Vizită surpriză pentru Tudor, de la eroul copilăriei sale Pentru Tudor, un băiețel din Șeușa, comuna Ciugud, aflat la vârsta când Spiderman, Batman sau Superman sunt cele mai impresionante personaje, eroul care îi colorează copilăria este nimeni altul decât Lae Dreghici, îndrăgitul casacador din județul Alba. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea